I. Dorostenecká liga (U19)
Mladá Boleslav
3:0 (2:0)
Bohemians 1905
sobota 19. září 2009 11:00
Branky
Dolinajec, Zahustel, Hadziresic.
ŽK Bohemians
Regner, Kouba.
Sestava Bohemians 1905: Mrázek - Masopust, Regner, Živný, Kouba (76. Rein) - Machovec, Rejhon, Hovorka, Kraus (68. Vůch) - Sládek (55. Belán), N'Dekre.
Místo zápasu
Městský stad.

Reporáž

Hostující tým Bohemians se od počátku utkání soustředil na pozornou defenzivu, což se mu dařilo do 29. minuty, kdy se blýskl pěknou individuální akcí Hadziresič a po nedůrazu obránců Klokanů prostřelil debutujícího brankáře Mrázka přesnou střelou k tyči. Domácí po první vážnější akci vedli 1:0. O čtyři minuty později domácí po zisku míče předvedli pěknou přímočarou akci a po zpětné přihrávce Dolinajec, ke kterému se pohybem nepřipojili hostující střední záložníci, zvýšil na poločasových 2:0. Druhý poločas se celý odvíjel podle stejného scénáře. Hostující hráči se marně snažili ohrozit brankáře Ml. Boleslavi a domácí se po laciných ztrátách míče dostávali do šancí z brejkových situací. Jednu z nich proměnil Zahustel na konečných 3:0.

Trenér Trpišovský: "Domácí zvítězili zaslouženě po velmi dobrém výkonu, který jsme jim však umožnili my svým špatným výkonem. Za celé utkání jsme vážněji neohrozili domácí branku a v naší hře byla spousta nepřesností a nevynucených chyb. Je to pro mě velké zklamání, po dvou velmi dobrých domácích utkáních jsme věřili, že můžeme v Boleslavi bodově uspět. Dnes my však někteří hráči ukázali svým přístupem, že si nezaslouží nosit dres Bohemky a v následujícím týdnu se o tom přesvědčí. Podobný výkon se již nesmí!!! opakovat. Nedokázali jsme se soupeři vyrovnat nejen ve fotbalové kvalitě, ale ani v nasazení, tvrdosti, osobních vítězných soubojích, ani ve hře hlavou."