Česká liga mladších žáků (U13)
Bohemians 1905
0:0 (0:0)
Mladá Boleslav
neděle 20. září 2009 12:00
Sestava Bohemians 1905
Dařina - Skuček, Brak, Čapek, Begić - Klouček, Tomič, Blecha, Vltavský - Kumprecht (49. Nezbeda), Kocourek (39. Malík) .
Místo zápasu
Loko Vršovice

Reporáž

V dalším kole nejvyšší žákovské soutěže jsme remizovali v domácím prostředí s Mladou Boleslaví a udrželi jsme se tak na předních příčkách tabulky.

Trenér Jaroslav Köstl: "V oboustranně kvalitním utkání jsme viděli velké šance na straně hostů i na straně domácích. Bod je pro oba celky spravedlivý a i my jsme za něj částečně rádi, protože nám těsně před zápasem vypadli kvůli nemoci dva hráči z plánované základní sestavy.

Dařilo se nám poměrně dobře kombinoval, ale chyběla nám finální a především předfinální přihrávka. Měli jsme po většinu zápasu mírnou územní převahu, ale tu jsme zužitkovali pouze do šancí Braka a zejména Nezbedy, který v posledních minutách dokázal neproměnit vyloženou šanci, když v zakončení proti brankáři hostí volil chybně razantní střelu doprostřed, namísto umístěné technické střely. Právě v závěrečných minutách se hrál asi nejhezčí fotbal, kdy se oba týmy hrnuly za vítězstvím a hrálo se tak ve stylu up-down. Za dnešní utkání kárám slabou hru v defenzivě, neviditelné útočníky a především ofenzivní práci krajních záložníků, která téměř nefungovala."