Česká liga dorostu U16 (U16)
Mladá Boleslav B
1:1 (0:1)
Bohemians 1905 B
neděle 20. září 2009 16:30
Branky Bohemians
36. Slánský.
ŽK Bohemians
Horáček.
ČK
56. Horáček.
Sestava Bohemians 1905 B: Starczewski- Malina, Horáček, Hejno, Dufek (51.Jasz) – Matějka, Nerad, Kraus , Hubínek (61.Rothe) – Slánský (51.Barták), Slavík (61.Egert).
Místo zápasu
Astonka

Reporáž

Trenér Vychodil: "Prvních patnáct minut se obě mužstva více méně poznávala. Ovšem po zbytek poločasu na hřišti existovalo jen jedno mužstvo. Vysokým a důrazným presinkem jsme domácí nepustili do hry, přestříleli je poměrem střel 14:3 a vytvářeli si možnosti ke skórování, které ztroskotávali na naší zbabělosti dostat se při koncovce více do hloubky vápna a výborném brankáři Linhartovi. Vychytal Nerada po rohu, Slavíka s Hubínkem při samostatných nájezdech a ve 30. minutě se vyznamenal i náš brankář Starczewski, který zlikvidoval velkou šanci domácích. Poločasovou přestávku orámoval Slavík, jenž dvakrát pohořel ve dvou příležitostech a tak udeřili domácí, kteří využili rychlého brejku po našem rohu a pěknou akci zakončili vydařenou hlavičkou. Ve druhé části se domácí výrazně zlepšili, především jejich špílmachr Koštíř byl k neudržení a utkání již bylo zcela vyrovnaným. Do děje zápasu však výrazně promluvil Horáček, jenž zcela oprávněně opouštěl po faulu a následné druhé žluté kartě hřiště. Po zbytek utkání jsme se převážně bránili, občas podnikli rušivý brejk, ale jinak se domácí tým tlačil za vítěznou brankou, kterou se mu však vstřelit nepodařilo. Nezvládli jsme hru v deseti, místo podržení míče v záložní řadě jsme pasovali na čerstvého Bartáka, jenž však proti početní převaze neměl šanci se prosadit. Chválím mužstvo za aktivní způsob hry v prvním poločase, bojovného ducha při hře v oslabení a vůli porvat se o úspěch. V tomto utkání nejsem vyloženě zklamán z výkonu některého hráče a vyzdvihnout chci Nerada a taky Malinu, který velmi mile potěšil.

Věřím, že důrazná promluva k našemu vystupování při pocitu ukřivděnosti padne na úrodnou půdu, protože tyto výlevy nehodlám akceptovat! Hrajeme-li důrazně a agresivně, musíme „rány“ nejen umět rozdat, ale i přijmout a k tomu i respektovat jakýkoliv verdikt bez pocitu křivdy, který byl naprosto neoprávněný."