Česká divize starších žáků (U14)
Ústí nad Labem
1:2 (1:0)
Bohemians 1905 B
sobota 19. září 2009 10:00
Branky Bohemians
52. a 68. Radimský.
ŽK Bohemians
Radimský.
Sestava Bohemians 1905 B: Koudelka - Onderka (36. Nebeský), Kalaš, Charvát, Přibyl T. - Radimský, Grohmann, Petřík (27. Šetina), Kostka (K) - Habětín (62. Fotr), Müller.
Místo zápasu
Chabařovice

Reporáž

Soupeř, který až na jednoho hráče r. 96 nastoupil kompletně s ročníkem 95, byl po celý první poločas nebezpečnější, hlavně hrozil ze standardních situací a jednu z nich proměnil ve vedoucí gól. Nutno podotknout, že hráč soupeře zakončoval zcela sám, a to by se ve velkém vápně stávat nemělo. Je také pravda, že záložníci zbytečně tahali balony do dvou-třech hráčů a chybělo více náběhových situací.

V poločase po „lehčím vánečku“ v kabině, jsme začali soupeře více napadat, už tam byl daleko důraznější tlak na balon (ne jako v prvním poločase) a soupeř začal dělat chyby. Hřiště bylo velmi dlouhé a široké, takže fyzicky to byl velice náročný zápas, ale hráči dřeli do morku kosti a odměna se dostavila otočením skóre. Jinak velmi přesný rozhodčí zapískal v „druhém“ nastavení pro domácí jasnou penaltu, ale brankář „Kouďas“(97) jí očima vytáhl na břevno a tím podtrhl svůj velmi kvalitní výkon.