Česká divize starších žáků (U14)
Bohemians 1905 B
0:3 (0:0)
Sparta Praha B
sobota 26. září 2009 10:15
Sestava Bohemians 1905
Bartůněk - Onderka (60. Trejbal), Kalaš, Charvát,  Šetina - Radimský, (55. Nebeský), Přibyl T.,  Petřík (36. Fiala), Grohmann (50. Fotr)- Habětín , Müller (C) (50. Hořák)
Místo zápasu
Vítkov

Reporáž

Zápas malého derby se Spartou ze začátku nenasvědčoval kruté porážce v domácím prostředí . V prvních pěti minutách jsme si dokonce vytvořili dvě velké šance, ale malý důraz a orientace v pokutovém území nám neumožnili vstřelit kýženou branku. V tomto důrazu a bojovnosti nám chyběl kapitán Kostka, který se zranil nešťastně v pátečním tréninku.

Druhý poločas soupeř vystřídal najednou pět hráčů a obraz hry se změnil k nepoznání. Soupeř nám prakticky nepůjčil míč, branku jsme ohrozili pouze po ojedinělém útoku střelou Habětína z úhlu. Tlaku jsme odolávali do 57. Minuty, kdy soupeř využil pozdě vyběhnuvšího Bartůňka a hráč Sparty ho přehodil hlavou. Pak jsme inkasovali ještě dvakrát a byli rádi, že rozhodčí ukončil zápas.

Tento zápas nám po třech výhrách ukázal, že se máme stále co hodně učit, pilně pracovat na tréninku a fotbalově se zdokonalovat. Ještě bych chtěl jasně dodat, že sestava, střídání a hodnocení hráčů je pouze na realizačním týmu a ne na některých „trenérech(-kách) - rodičích“.