I. futsalová liga (Futsal)
Benago Zruč nad Sázavou
8:3 (3:1)
Bohemians 1905
sobota 19. prosince 2009 20:00
Branky
2. Müller, 11. Junior, 19. 38. a 40. Štorc, 36. Chrobák, 37. a 39. (pen.) Filinger - 5. a 23. Slunéčko (Šnídl, Málek), 39. Frohna (Slunéčko).
Rozhodčí: Kincl - Linhart.
ŽK
Rodek, Rada - Bellada, Dvořák, Junek.
Diváků
350.
Sestava Benago Zruč n.S.
Klíma, Krajč - Rada, Müller, Oliveira, Štorc - Simitči A., Filinger, Chrobák, Junior - Rodek.
Sestava Bohemians 1905: Kudrna, Franěk - Bellada, Šnídl, Stejskal, Slunéčko - Junek, Málek, Dvořák, Frohna - Vrána, Samek.
Místo zápasu
SH Zruč n. Sáz.

Reporáž

Po sérii výher přišla opět porážka! Toto utkání jsme si mohli konečně dovolit nepovažovat za "existenční" a možná to se také podvědomě projevilo v našem nasazení. Soupeře jsme nechali jít velmi brzy do vedení a tento deficit jsme i přes stálý gólový kontakt naháněli marně celý zápas. Ke konci - ve 36.min, kdy skóre stále ukazovalo těsné vedení Benagu 3:2, jsme zvolili power-play a jak se později ukázalo, nebyl to vydařený krok. Soupeř nám v této variantě nasázel 3 góly a definitivně rozhodl vyrovnané utkání. Poté nám názorně předvedl, jak se ono power-play hraje, neboť k ní sám cvičně přistoupil a vsítil nám z ní ještě dva učebnicové góly. Dlouhou dobu vyrovnaný zápas tak nakonec skončil naším debaklem 8:3 a ač to zní z našeho postavení dosti neuvěřitelně, tak tým Benaga je vůbec prvním celkem, který nám v 1.lize sebral všech 6 bodů. Nyní nás čeká vánoční pauza, po které přijde veledůležitý domácí duel s Olympikem Mělník, tak doufejme, že na něj budeme plně připraveni...