I. futsalová liga (Futsal)
Bohemians 1905
2:2 (1:1)
Olympik Mělník
pátek 8. ledna 2010 20:00
Branky
2. a 32. Šnídl - 18. Hyka, 27. Spal.
Rozhodčí: Brejník, Milner.
Diváků
400.
Sestava Bohemians 1905: Kudrna, Franěk - Šnídl, Bellada,Stejskal, Slunéčko - Málek, Junek, Dvořák, Frohna - Samek, Vrána. Sestava Olympik Mělník: Saibt, Runt, Spal, Beránek, Neuman, Hyka, Čermák, Matějček, Brožek.
Místo zápasu
Zelený pruh

Reporáž

Oboustraně velmi očekávaný duel, jenž mohl značně ovlivnit budoucnost obou týmů, nakonec příliš nenapověděl.... I přes velké množství nervozity a nevyužitých tutových brankových příležitostí se dá říci, že zápas skončil zaslouženou remízou, byť v závěru sahali po třech bodech domácí i hosté. V na branky chudém utkání se útočící prosazovali jen minimálně, neboť prim hrála především taktika a defenzíva. Obě prvo-poločasové branky padly až v závěru a obě padly z "velkých" penalt. Do vedení jsme se dostali my, kdy s přehledem svou příležitost zužitkoval kapitán Šnídl, taktéž rutině si vzápětí poradil hostující Hyka a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Druhé dějství bylo hodně svázané, protože oba týmy si byly vědomy důležitosti následujících minut. Bohužel po jednom zbytečném závaru v našem brankovišti dorazil gólmanem vytěsněnou ránu cca ve 30.min do odkryté klece pohotově hostující Spal a Mělník se dostal do překvapivého vedení 1:2. Následně jsme byli nuceni zmobilizovat všechny síly, díky nimž jsme opět stav srovnali, na 2:2 upravil opět Šnídl, tentokráte po brilantní Stejskalově akci. V závěru mohly tři body padnout na jednu či druhou stranu, avšak gólmani své klece již uhájili a proto se po 17.kole v otázce sestupových bojů nic zásadního nezměnilo. V dalším kole zajíždíme do Brna, kde nás přivítá místní Tango!