Česká divize starších žáků (U14)
Střešovice 1911
3:3 (2:0)
Bohemians 1905 B
sobota 27. března 2010 11:30
Branky
38', 54' Muller, 64' Fiala
Sestava Bohemians 1905
Bartůněk - Fotr, Borek (36' Šlajsna), Charvát, Šetina - Fiala, Grohmann (55' Přibyl), Švestka, Petřík (36' Kostka) - Smíšek, Muller
Místo zápasu
Střešovice - UMT

Reporáž

Zápas slovy trenéra Richtrmoce:
V utkání výsledkově rozdílných poločasů naše mužstvo nastoupilo od začátku hned s deseti novými hráči. Ač jsem playery upozorňoval, že rozhodne kvalita záložní řady, která by měla být motorem mančaftu, tak jsme si to vůbec nevzali k srdci a byli jsme velmi pasivní (chybělo konstruktivní odebrání míče, kvalita přihrávky a pohyb bez míče). A když se k tomu přidaly slabší chvilky gólmana, tak jsme do šatny odcházeli se svěšenými hlavami a dvougólovým rozdílem. Soupeř nás především zlobil dlouhými nákopy do šestnácky a také málo vídaným offside systémem v žákovské kategorii.
Do druhého poločasu nebylo na co čekat a hrou na tři útočníky jsme chtěli zesílit útočnou fázi a dát co nejdříve kontaktní branku. To se nám podařilo, ale bohužel opět po chybě gólmana jsme inkasovali potřetí. I v těchto těžkých fotbalových minutách ukázalo naše mužstvo psychickou a morální sílu, rvalo se o každý míč a dokázalo zaslouženě vyrovnat. Za druhý poločas musím mužstvo pochválit, hlavně hru obrané trojky, která měla nadstavbovou kvalitu.

Média