Česká divize starších žáků (U14)
Bohemians 1905 B
6:1 (3:0)
Rakovník
sobota 22. května 2010 10:15
Branky
7' Fiala, 28' Habětín, 33' Kostka, 47' Šlajsna, 48' a 60' Najman.
Sestava Bohemians 1905
Kubeník - Onderka, Charvát, Hořák, Kučera - Fiala, Grohmann (36' Hromas), Kostka, Houštecký (55' Káš) - Habětín (36' Najman), Šlajsna.
Místo zápasu
Vítkov

Reporáž

Zápas slovy trenéra Richtrmoce:
"Soupeř nastoupil do utkání se třemi utočníky a na začátku hrozil střelami z dálky, ale nepřesně. Nám se dařila kombinační hra zejména v křídelních prostorech, kde jsme soupeře přečíslovali a následně úspěšně zakončovali.
Když v 2. poločase chladnokrevně zakončil Najman na 5:0, tak se po pár minutách asi zatmělo kapitánovi hostí před očima a brutálně sestřelil unikajícího Houšteckého. Od té doby jsem měl jiné starosti a myšlení na fotbal uplně zmizely. Tím bych chtěl apelovat na všechny hráče, trenéry i funkcionáře, aby si uvědomili, že fotbal je pouze SPORT a hra, kterou bychom se měli bavit, zdravě rozvíjet, mít z ní radost a ctít zásady FAIR PLAY.
P.S. Podle posledních zpráv z nemocnice není noha zlomená, ale silně pohmožděná. Je podezření na naštíplou kost. Přejeme Houšťovi (který hrál velmi slušně) brzké uzdravení a co nejdřívější návrat na zelený pažit."

Média