Česká divize starších žáků (U14)
Baník Sokolov B
1:1 (1:1)
Bohemians 1905 B
neděle 30. května 2010 10:00
Branky
27' Šlajsna.
Sestava Bohemians 1905
Kondelík - Hromas, Borek, Hořák, Fotr - Grohmann, Kostka (32. Charvát), Káš, Kučera (19. Kalaš) - Najman (63. Habětín), Šlajsna.
Místo zápasu
Baník Sokolov - UMT

Reporáž

Zápas slovy trenéra Richtrmoce:
"V prvním poločase po tvrdých až brutálních faulech na naše hráče bez míče jsem myslel, že utkání vůbec nedohrajeme. Nejprve jsem musel střídat Kučeru, kterého nesmyslně sestřelil do kotníku u lajny domácí hráč, po té ho následoval kapitán Kostka, kterému po souboji soupeř dupl na koleno a za chvilku jsme opět hráli o desíti, neboť bez balonu po narážečce a následném úderu zůstal ležet otřesený Grohmann. Bohužel tímto „čistým“ stylem hry nás soupeř na krásné zelené UMT velmi trápil a za tichého podporování všech třech rozhodčích jsme byli rádi, že skončil poločas bez dalšího zranění a výsledkem 1:1.
V kabině o přestávce jsme se ještě více zdravě semkli a kdo na utkání byl, tak musel vidět fotbalově markantní výkonnostní rozdíl mezi oběma soupeři. Škoda jen nevyužitých 100% gólových šancí, které jsme řešili buď málo důrazně, nebo chyběla přesnost.
Chtěl bych tímto klukům poděkovat, že se nesnížili k nečisté hře, nekomentovali rozhodčího a soustředili se na týmový výkon. Zároveň přeji soupeři, ať se mu daří co nejlépe a sportovně v krajské soutěži".

Média