Přípravná utkání (U14)
Bohemians 1905 B
4:0 (1:0)
Junior Praha
neděle 8. srpna 2010 16:00
Branky
35. a 44. (pen.) Brak, 37. Blecha, 53. Puczok
dt>Sestava 1.poločas: Koudelka - Trčka, Čížek, Jakab, Vltavský - Doležal, Brak, Mboussa, Tomič - Kumprecht, Puczok
Sestava 2.poločas
Koudelka - Doležal (55. Čížek), Skuček, Brak (55. Jakab), Malík (55. Vltavský) - Trčka (55. Mboussa), Blecha, Tomič, Věchtík - Kumprecht (55. Malík), Puczok
Místo zápasu
Šeberov UMT

Reporáž

Předposlední přípravné utkání před startem divize jsme hráli na Šeberově, kde jsme porazili Junior Praha 4:0. Dvěma brankami se o to zasloužil Vojtěch Brak a po jedné vstřelili Filip Blecha a Martin Puczok. Podrobný referát najdete zde.

Trenér Petr Vanko: "Zápas byl velmi náročný, protože na umělé trávě panovalo nepříjemné horko. O to víc jsme se měli pokoušet měnit rytmus hry, přehrát si míč z jedné strany na druhou a být v kombinaci trpělivější. Bohužel to se nedělo a díky tomu jsme často míč ztráceli a znovu o něj museli bojovat, což stálo další síly. Pár šancí jsme si přesto vytvořili, ale povedlo se proměnit až tu poslední. Druhý poločas byl už podstatně přesnější a kvalitnější z naší strany. Ubylo nevynucených ztrát a soupeř tak často musel běhat bez míče, což kondičně nevydržel. Zlepšená hra přinesla i další góly a kluci se pak nemuseli na výsledek tolik nadřít. Zejména první poločas však ukázal, že ještě máme co zlepšovat."