I. futsalová liga (Futsal)
Bohemians 1905
4:2 (2:0)
SK Slavia Praha
středa 27. října 2010 20:00
Branky
.
Rozhodčí
.
ŽK
.
ČK
.
Diváků
.
Sestava Bohemians 1905: Bellada J., Franěk - Pleyer, Vodecký, Dlouhý, Frohna - Šnídl, Bellada V., Stejskal, Junek - Málek, Tichý. Sestava Slavia Praha: .
Místo zápasu
SH Jižní město

Reporáž

Vyrovnané utkání mělo dva odlišné poločasy, ve kterých se ke třem bodům nakonec probojovala domácí Bohemka. První dějství jsme herně opanovali my, ve 4.min se trochu se štěstím trefil Václav Bellada a otevřením skóre na 1:0 dodal na domácí kopačky potřebný klid, bohužel pro Václava to byla poslední radost, neboť chvíli poté si vymkl rameno a s bolestivou grimasou byl nucen z utkání odstoupit. V 17.min jsme dali fanouškům další radost, na Šnídlův nástřel si před brankářem ideálně počíhal Junek a vydařenou tečí zvýšil na poločasových 2:0.

Jestliže první půli ovládala Bohemka, tak do té druhé nastoupili Slávisté ve zcela jiném rozpoložení. Herně začala mít mírně navrch a díky tlaku se dostala ve 26.min ke snížení, po přesné přízemní střele se prosadil hostující Holeček a Slávia tak snížila na 2:1. Následně se začala na plno projevovat Belladova (pozn.Jaroslavova) vzrůstající forma a chvílema to vypadalo, že svými zákroky přivede hostující střelce k šílenství. Z velkého tlaku nás vysvobodila 34.min, Dlouhý zkušeně přeťal hostující brejk, míč naservíroval na zcela volného Frohnu a ten se z brankoviště nemýlil - 3:1. Hosté poté přešli k power-play, ovšem k "loženkám" jsme je moc nepouštěli, krom jednoho ukázkového břevna, které nastřelil Slávista Beránek a samozřejmě také krom jednoho gólu, který po bezchybné kombinaci doklepl Bejda, čímž ve 39.min snížil na 3:2. Vzápětí měl příležitost ke srovnání opět Holeček, ale míč z nohy mu Bellada doslava sebral a half-volejem jej kopl pryč, z onoho pryč se najednou stalo k opuštěné kleci a tam taky nakonec neomylně skončil, pohotový kop přes celé hřiště znamenal gól na 4:2 a také definitivní rozhodnutí o dělbě bodů. Bellada tak zakončil svůj vynikající výkon doslova stylově a především díky němu jsme náskok z první půle přetavili v další tři ligové body!