Česká divize mladšího dorostu (U16)
Ústí nad Labem
1:2 (0:1)
Bohemians 1905 B
neděle 20. března 2011 12:15
branky
37 min. Ježdík (pen.) 0:1, 57 min. 1:1, 68 min. Marek 1:2
sestava
Janoušek- Ježdík, Dušek, Lipan, Turea (41.Hnilička)- Novotný, Doupovec, Lukáš (55.Tikhonov)- Kučera (51.Sláma), Mládek (61.Kracík), Marek 
Místo zápasu
Ústí nad Labem

Reporáž

Od úvodních minut hraje jen jedno mužstvo, ale my to nejsme – již ve druhé minutě po centru ze strany zakončuje osamocený domácí útočník a Janoušek vytahuje míč na břevno, v 8. minutě špatný odkop Lipana odhlavičkovává Janoušek, nebezpečný centr odvrací Lipan a následná střela zpoza vápna míjí branku. V 10. minutě nabíjí ústecký hráč spoluhráči, který ze šestnáctky přestřeluje. Po čtvrthodině Ústí předvádí rychlou akci na jeden dotek, při čemž zdatně sekundujeme a již překonaného Janouška zastupuje tyč! Teprve poté máme první zajímavou akci, při které Lukáš vysunuje Mládka, jenž sice střílí branku, ale z postavení mimo hru. Postupem času hru vyrovnáváme a ve 25. po ose Dušek – Novotný – Lukáš – Novotný posledně jmenovaný uličkou posílá do úniku Marka, který je na vápně sestřelen a následný přímý kop nekopl dobře Lukáš. Na konci půle míjí domácí obránce odkop, tím se otvírá možnost k nájezdu Kučerovi, jehož po kličce sráží brankář a nařízenou penaltu s přehledem proměňuje Ježdík – 0:1. Ještě do půle může soupeř vyrovnat, opět však po průniku středem zakončení míjí naší branku. Po půli tak rozhodně nezaslouženě vedeme.
Druhá půle není výrazně odlišná od první – opět tlak Ústí – ve 48. po přihrávce ze strany opět útočník přestřeluje ve vyložené šanci a za minutu vyrazil Janoušek střelu zblízka! V 57. se do hry dostal Tikhonov, okamžitě vyrábí minelu, ústecký hráč střílí na vzdálenější tyč a chytatelná střela končí v síti – 1:1. Vzápětí po průniku Doupovce hasí požár domácí odkopem na roh, po něm může dát vedoucí branku Ježdík, míč však netrefuje přesně a poté je rána Tikhonova zpoza vápna nepřesná. V 63. chytá slabší střelu z úhlu Janoušek a v 68. střílí Marek ze 35 metrů  a i když je střela pěkná, tak přesto udivuje to, že si s ní gólman neporadil – 1:2. Hned vzápětí podnikáme rychlý protiútok, při kterém Sláma špatně vyhodnotil situaci a nepřihrál žádnému ze tří volných spoluhráčů. Domácí se snaží, ale se štěstím přežíváme i poslední závar, na jehož konci míč mířící pod břevno vyrazil na roh Janoušek.