Česká divize mladšího dorostu (U16)
Litvínov
0:4 (0:2)
Bohemians 1905 B
sobota 2. dubna 2011 12:15

sestava
anoušek- Jelínek (65.Huleš), Lipan, Veselý, Kudrlička-Tikhonov (50.Pilík), Novotný, Doupovec- Kracík, Hnilička (55.Turea), Lukáš(41.Sláma)
branky:
38min.Tikhonov 0:1,39 min. Kracík (Jelínek, Novotný ) 0:2,62 min. Kudrlička (Sláma) 0:3, 72.min. Turea (Kracík, Kudrlička) 0:4

Místo zápasu
Litvínov

Reporáž

Od úvodních minut jsme týmem, který se snaží o kontrolu nad hrou. V 5.minutě zakombinují Kracík s Jelínkem v křídelním prostoru a hlavičce Novotného chybí jen razance. Domácí mužstvo ohrožuje Janouška jen ze standartních situací jako v minutě 8. střelou nad. Za dvě minuty uvolňuje ideálně Lukáš Tikhonova za obranu protivníka, jeho mířidla jsou však značně vychýlená. Aktivní Lukáš se ocitá i sám ve velké příležitosti ve 21.minutě, ale s jeho slabou koncovkou si gólman poradil. Pak přichází naše první hluchá pasáž, během které se domácí prezentují několika pokusy ze střední a větší vzdálenosti. Kolem třicáté minuty opět zlepšujeme výkon. Ve 38.minutě zahrává Hnilička roh, Veselého hlavičku likviduje brankář, který se snaží založit protiútok. Jeho úmysl však vystihl Tikhonov a individuálním průnikem nás posílá do zaslouženého vedení. Neuběhne ani minuta, když po rychle rozehraném faulu zakombinuje Jelínek s Novotným, míč se dostane ke Kracíkovi, který nádhernou křížnou střelou zvyšuje náš náskok 0:2.

Z ospalého úvodu druhé části lze zmínit jen Tikhonův střelecký pokus vedle po sérii několika přihrávek. Tím získáváme opět herně navrch i když před brankami se toho děje pramálo. Až v 62. minutě předskakuje v souboji o míč protihráče Kudrlička, po spolupráci se Slámou se řítí sám na brankáře a po křížné střele k tyči může oslavit svou premiérovou branku v našem dresu 0:3. V 65.minutě Sláma ze samostatného úniku vytěžil jen roh, o minutu na to vytahuje výborný zákrok po rohu Janoušek  a za chvilku nastřeluje brankáře při dalším úniku i Turea. V 70.minutě zakládají domácí akci na jejímž konci zahráváme ve vápně rukou, ale Janoušek si s penaltou poradil! Konečnou podobu výsledku pak přeci jen dává Turea v minutě 72., kdy po uvolnění za obranu od Kudrličky ještě zakombinuje s Kracíkem, aby pak rozvlnil síť počtvrté 0:4.