Česká divize mladšího dorostu (U16)
Junior Praha
2:0 (1:0)
Bohemians 1905 B
sobota 4. června 2011 12:30
branky
35 min. 1:0, 67 min. 2:0
dt>sestava: Janoušek- Ježdík, Jelínek, Dušek, Kudrlička (56.Lipan)- Novotný, Pilík, Doupovec- Kracík (61.Huleš), Mládek (71.Oppolzer), Lukáš (41.Hnilička)
Místo zápasu
Junior

Reporáž

Za úmorného vedra se na rozpálené umělce prezentujeme kvalitním a aktivním vstupem. V 5.minutě se po rohu hlavou prosazuje Ježdík, ale jeho teč končí vedle. V 17. minutě po pěkné rychlé kombinaci přistrčil Kracík míč Lukášovi, který vystřelil vedle. Ve 24. unikl Ježdík, ale jeho centr Mládek nezpracoval. Hned v další akci jsme domácí rozebrali, Kracík přihrál do šance Novotnému, který chtěl ještě přihrávkou pozici vylepšit, ale místo toho se pískal offside. Domácí měli pár nebezpečných centrů bez koncovky, až ve 35.napřáhl protihráč z hloubky pole a ze 35 metrů přesnou střelou nad Janouškem zajistil domácím vedení – 1:0. V poslední minutě první půle prošel Jelínek mezi 2 protihráči a střelu na přední tyč z 10 metrů gólman vyrazil. 
Úvod druhé půle patřil Junioru a výsledkem byla rána zpoza vápna do břevna. Po čtvrthodině jsme začali hrozit – nejprve si rohu soupeř málem vsítil vlastní gól, brankář robinzonádou tomu zabránil a z následného rohu Dušek trefil protihráče, poté jsme měli pár akcí bez koncovky. A tak se měnilo skóre na druhé straně – útočník dorazil zblízka do sítě střelu z vápna – 2:0. V 69.prošel po rohu Ježdík, ale i tentokrát gólman na přední tyči výtečně zasáhl a míč vyrazil. V závěru předvedl závar Junior, naštěstí jsme vždy dokázali střelu zblokovat.