Česká liga žáků U14 (U14)
FC Tempo Praha
2:3 (2:1)
Bohemians Praha 1905
neděle 30. srpna 2015 17:00
Branky
.21. Vott, 38. a 41. Kankara
Sestava 
ořének - Koutský, Kankara, Huleš, Coňk, Hollmotz (36.min Štrobl), Stanislav (36.min Melíšek), Vott (36.min Horváth), Kulíšek (36.min Vacek), Knap (36.min Kadlec), Švestka (54.min Hájek)
Místo zápasu
Tempo Praha

Reporáž

Netradičně v neděli odpoledne jsme změřili síly s pražským celkem FC Tempo. Zápas se více méně nesl v klasickém duchu našich utkání poslední doby. Držení míče, kvalita v kombinaci, snaha o rozehrávku do krajních prostor, dotud všechno v pořádku. Vyjádření převahy počtem šancí a počtem vstřelených branek bohužel opět velmi nízké. Naproti tomu jsme bohužel udrželi standart v nabízení gólových příležitostí soupeři, kdy dvě z nich dovedl potrestat. Tím jsme se z lehkého zápasu transformovali opět do zápasu, který budeme horko těžko otáčet. Naštěstí jsme ze sebe postupně setřásli strach a začali se více tlačit směrem do soupeřova vápna a zařadili do škály věcí použitých v zápasech i obcházení soupeře z čehož jsme vytěžili první gól. Další dvě branky jsme přidali po standardní situaci a pěkné kombinační akci na začátku druhé půle, což určilo konečný výsledek 2:3 v náš prospěch.


V zápasech, které v poslední době hrajeme se dají sledovat stále podobné věci. Zvyšuje se kvalita držení míče a kombinace, daří se soupeře přehrávat, ale je třeba se stále více nutit do prosazení v okolí soupeřova vápna. Průnik přes protihráče do velkého vápna, překvapivá přihrávka nebo kreativní řešení situací 2v1, 2v2 by naší hru pozvedlo na vyšší úroveň. Na druhou stranu musíme být důslednější směrem dozadu a nenabízet soupeři zadarmo vstřelené branky, které nás pak ve hře stojí sebevědomí i spoustu sil na dorovnání skóre.