Organizační opatření na sobotní zápas

Shrnutí organizačních a bezpečnostních opatření k sobotnímu zápasu.

Organizační opatření na sobotní zápas

Sobotní zápas budou doprovázet i přísná bezpečnostní opatření. Žádáme všechny fanoušky, aby dorazili včas na stadion a užili si tradiční předzápasové atmosféry. Brány stadionu se otevřou ve 13:45. Pokladna bude u hlavního vchodu otevřena již od 12 hodin.

U vchodů budou pobíhat bezpečnostní kontroly. Předem děkujeme fanouškům, že tuto prohlídku absolvují a omlouvám se, že tato kontrola zdrží fanouškům příchod na stadion. Pro bezpečnost zápasu jsou však kontroly nutné. Děkujeme za pochopení.

Stejně tak budou na zápas platit opatření, která platí i na jiná utkání ve vršovickém Ďolíčku. Fanoušci mohou na stadion přijít s bubny, žádné další hudební nástroje nebudou povoleny. U vchodu budou zabaveny veškeré megafony, trumpety a další náčiní, které by mohlo ohrožovat bezpečnost fanoušků na stadionu. Pořádající klub se tak rozhodl na základě konzultace s Policií ČR a po důkladném zvážení rizikovosti tohoto opatření. Toto opatření platí ve vršovickém Ďolíčku celou sezonu a nebude se měnit ani na tento zápas.

Na utkání je zakázána pyrotechnika, naopak je povolena choreografie, pokud nebude odporovat zákonům České republiky.

Bohemians 1905 přejí fanouškům, aby si celý zápas užili. Prosíme, mějte na paměti, že jakýmkoliv incidentem, by byl poškozen zejména klub. Proto fanděte v rámci fair-play. Bohemka vám za to předem děkuje.