Ani Hoftych utkání nedokončil...

Trenér Bohemians byl vykázán na tribunu.

Ani Hoftych utkání nedokončil...

Hlavní trenér týmu Bohemians nedokoučoval utkání s týmem Baníku Ostrava celé. Probíhala 82. minuta utkání, ve které výborně hrající Amadou Cissé zastavil kapitána Baníku Tomáše Marka. Byť šlo evidentně o čistý zákrok, tak se ozvala píšťalka hlavního sudího Jílka. Nejen to však vyprovokovalo lodivoda domácích.

"V zápise je uvedeno, že jsem měl říct jděte do pr...., jděte do pr...., jděte už do pr...." uvedl po utkání Pavel Hoftych. "Ano, něco takového jsem určitě řekl a nemířil jsem to na nikoho osobně. Nelíbily se mi některé výroky sudího a navíc čtvrtý rozhodčí mě tam neustále provokoval, takže už jsem se musel ozvat. Nicméně jsem nepoužil žádných hrubých urážek a vulgarit."
A právě muž mezi střídačkami Libor Kovařík ležel ústeckému rodákovi hodně v žaludku. "Čtvrtý rozhodčí mě celý zápas neustále provokoval. Říkal, že neběháme, že kluci nebojují naplno. Při každé sebemenší možnosti za mnou chodil. Dirigoval mě tam a na druhé straně pana Koubka, který byl neustále ve hřišti, si vůbec nevšímal. Alespoň jsem si ale zkusil, jak vypadá fotbal z tribuny tohoto fantastického stadionu," našel pozitivum Hoftych, kterého podpořil vyprodaný Ďolíček vyvoláváním jeho jména.

Pavel Hoftych bude předvolán na disciplinární komisi, poprvé ve funkci trenéra Bohemians 1905. "Nečekám žádný velký trest, nikomu jsem hrubě nenadával. K fotbalu patří emoce, nežijeme ve sterilním prostředí a nebudu se na nikoho usmívat, když se mi něco nelíbí," dodal Hoftych.