D-dorost na Meteoru po zásluze vítězný

Zcela zaslouženou výhru kazí jen úlet Horáčka a nezaviněné zranění Adama Krause.

D-dorost na Meteoru po zásluze vítězný

V sobotním prvomájovém dni jsme se prezentovali velmi dobrým výkonem. V první příležitosti se sice objevil domácí tým, ale pak jsme umělku na Štěpničné plně ovládli my. Soupeře jsme v poli jednoznačně přehrávali a určitou vítkou k mužstvu může být, že jsme mohli být ještě více nebezpeční brankáři Meteoru. Hřiště patřilo jednoznačně naší středové dvojici Kraus-Vobořil a ta měla dnes v zádech velmi kvalitně hrající obrannou řadu. 
V klidně plynoucím utkání však přišel stupidní zkrat Luboše Horáčka, který opět ukázal, že jeho nervová soustava je labilního charakteru. Teď si může o víkendech přemýšlet nad tím, kam svojí kariéru chce posunout. Přesto jsme i bez jednoho hráče v poli dál pokračovali v kvalitním výkonu, soupeř marně hledal na naši hru protizbraň a dnes kluky chválím. 
Stínem utkání je nezaviněné zranění Adama Krause, které se ukázalo vážnějšího charakteru. Teď si nějaký čas bohužel poleží s poraněným kyčelním kloubem v nemocnici, ale já mu přeji co nejkratší léčbu, aby mě zas brzy mohl začít zlobit na hřišti svým freestylem.