A-dorost prohrál s Ostravou a záchrana se vzdálila

Klokani sice předvedli povedený výkon, ale prohráli brankou z konce utkání. C-dorost si s Baníkem poradil a vyhrál brankou z poslední minuty.

A-dorost prohrál s Ostravou a záchrana se vzdálila

Zelenobílým se vzdálila vidina záchrany v soutěži. V utkání byli lepším týmem, ale stále se nedařilo vstřelit branku. V závěru, kdy museli hoši od Botiče sahat po třech bodech a remíza nestačila, však přišla branka v jejch síti. I díky ostatním výsledkům je v současné chvíli záchrana velmi vzdálena.
C-dorost si na domácí půdě se soupeřem poradil. Hosté se prezentovali jedinou hrou, kdy využívali svého vysokého vzrůstu a nakopávali dlouhé míče dopředu. Svěřenci trenéra Pačandy si ovšem s touto hrou víceméně poradili. Do vedení dostal Klokany Hanzl. Na druhé straně srovnával Trýzna vlastní brankou. Ve druhém poločase mohl 10 minut před koncem rozhodnout Zimmermann z pokutového kopu, ale mířil nad. Vše vynahradil v poslední minutě, kdy se opřel do Maxova centru a z voleje se trefil do sítě hostí. Utkání nepobralo mnoho fotbalové krásy, byl to spíše boj, ale hraje se na branky a ty dávali pouze Vršovičtí.