Bohemka porazila Kunice 5:1

Branky vstřelili Nikl, Moravec, Škoda a dvě trefy přidal Nešpor.

Bohemka porazila Kunice 5:1

Rozdíl dvou soutěží a jiná fáze přípravy byly znát od úvodních minut, Bohemka na hřišti dominovala a již během úvodní dvacetiminutovky si vypracovala dvougólový náskok po brankách Nikla a Moravce. Další šance zůstaly v prvním poločase nevyužity.

Do druhého poločasu vystřídalo hned šest hráčů a především útočná dvojice Škoda - Nešpor o sobě dávala vědět. Třetí branku Bohemky přidal Škoda a další dvě pak mladý Nešpor. Několik dalších jasných šancí hráčů v zelenobílém skončilo bez gólového efektu. Kunice se také dočkaly čestného úspěchu po zaváhání obrany Bohemky.

"Chci poděkovat soupeři, kterému teprve začíná příprava, že takto těžké utkání v této fázi přípravy podstoupil. Pro nás to byl především tréninkový zápas po náročné přípravě a včerejší tréninkové dřině. Hráče jsme rozdělili na dvě skupiny a chtěli jsme poznat jak se na nich podepíše vyšší zátížení. Určitě nejde dnešní zápas brát jako nějakou přípravu směrem ke Slavii, generálka nás čeká v sobotu a ani tak nelze přesně vše namodelovat, těžko odhadovat v jaké pohodě a jak je soupeř na start ligy připraven. V zápase s Kunicemi byly k vidění zajímavé momenty, ale i chyby. Určitě je pro naše hráče dobře, že se hned pětkrát gólově prosadili a jistě si spravili chuť," zhodnotil přípravný zápas s Kunicemi trenér Pavel Hoftych.