Druhá domácí výhra pro A-dorost

Klokani vedli o dvě branky, pak si zbytečně zavařili, ale nakonec porazili Teplice B 4:2. C-dorost vedl, poté dvakrát inkasoval z penalt, nakonec remíza 2:2.

Druhá domácí výhra pro A-dorost

Svěřenci trenéra Požára v dalším domácím utkání hostili ve Vršovicích Teplice B. Do soupeře se Klokani pustili hned od začátku. Počáteční tlak vyústil jen v mnoho standardních situací, ale branku se nedařilo vstřelit. Poté se ovšem uvolnil Vašut a otevřel skóre. Zanedlouho opět Vašut zvyšoval na 2:0. Klokani si sami zavařili, když kapitán Vybíral trefil malou domu tyčku a dezorientovaný Maha byl na dorážku krátký. Vršovičtí byli herně lepší, ale Teplice hrozili z rychlých protiútoků. Ve druhém poločase domácí zvýšili vedení, do sítě se trefil Václav Šebek. Severočechům se podařilo snížit, ale na konečných 4:2 zvyšoval z pokutového kopu Vašut, který tak docílil hattricku.

C-dorost se prezentoval lepším výkonem než ve středu a do vedení jej dostal Artemuk. Bohužel to byla jediná šance z mnoha, kterou domácí dokázali proměnit. Teplice vyrovnávali z pokutového kopu po faulu brankáře Janouška, který ještě uviděl žlutou kartu. Druhé půle již nebyla tak povedená, navíc přišel další penaltový faul a hosté šli do vedení. Zelenobílí ovšem nic nevzdali a v závěrečné fázi utkání sahali po remíze. Nakonec se podařilo vyrovnat, hlavou se trefil Řezníček.