Dorosty přivítají béčka Plzně

V sobotu do Vršovic dorazí Viktoria Plzeň B.

Dorosty přivítají béčka Plzně

A-dorost změří v 8. kole síly se Západočechy, kteří se nacházejí na 5. místě. Klokani po výhře v minulém utkání na Motorletu stále drží druhou příčku, o bod za vedoucím Pískem. Toto kolo svede dohromady dvě mužstva, která se zatím pyšní nejlepšími útoky soutěže. Vršovičtí se do branky soupeře trefili již pětadvacetkrát, Plzeňští mají na svém kontě o branku méně. Můžeme tedy očekávat střelecké hody.

Mladší dorost se po minulém kole stal remízovým králem soutěže. V sedmi uplynulých kolech se se soupeřem rozešli smírně již čtyřikrát. Nyní do Vršovic přijíždí mužstvo ze 7. příčky, Klokani jsou se ztrátou 3 bodů jedenáctí. C-dorost se určitě bude chtít prezentovat fotbalovějším výkonem než v posledních kolech, předvést dobrou hru, ukázat se divákům, dát branky a vyhrát.

Přijďte naše kluky v sobotu povzbudit. Hraje se nedaleko "Ďolíčku", na hřišti LOKO Vršovice (viz mapka). Utkání začínají v sobotu od 10,15 a 12,30 hodin. Stánek s občerstvením bude na stadiónu připraven opět s plnou nabídkou. Vstup zdarma.