V sobotu dopoledne zápas se Strakonicemi

Reprezentační pauzu si můžete užít v Ďolíčku na zápase rezervy.

V sobotu dopoledne zápas se Strakonicemi

Reprezentační termín přinesl víkendovou pauzu v nejvyšší fotbalové soutěži, ale na fanouška Bohemky čeká tento víkend několik možností, jak si užít fotbal borců v zelenobílých dresech.

V sobotu do Ďolíčku
Největším tahákem je jistě sobotní zápas rezervního týmu se Strakonicemi v Ďolíčku. V sobotu dopoledne od 10.15 přivítají svěřenci trenéra Hradeckého tým z jihu Čech, který v posledních kolech po třech výhrách v řadě stoupá divizní tabulkou a nyní je na pátém místě, čtyři body za béčkem Bohemky. Strakonický celek měl možnost fotbalové prostředí Ďolíčku okusit již před pěti lety, kdy se znovuzrozená Bohemka s Jihočechy střetla v rámci ČFL. Na podzim 2005 zvítězila Bohemka 3:1, o branky se postarali Slezák, Strnad a Horváth. A právě Dalibor Slezák, oblíbenec fanoušků vršovického týmu, nyní působí v rezervním týmu jako hrající asistent trenéra a vede tým složený převážně z odchovanců mládeže Bohemky. Rezerva se v posledních zápasech vrátila k výsledkům ze začátku sezony, v posledním domácím zápase smetli mladíci béčko Sezimova Ústí 3:0 a v posledním kole na hřišti béčka Příbrami zvítězili 4:0.

V sobotu se dá očekávat mnohem napínavější bitva a o tom, jak si rezervní tým povede, se můžete přesvědčit sami. Brány Ďolíčku se otevřou hodinu před zápasem, vstupné činí 50 korun, majitelé permanentek mají vstup zdarma. V tradičním prostředí Ďolíčku se můžete opět těšit na setkání s přáteli na náměstíčku, fanshop a občerstvení. Zažijte opět neopakovatelnou atmosféru pravého fotbalového prostředí tribun v Ďolíčku, přijďte na fotbal v jeho ryzí podobě. Na zápas, kde fotbal je stále fotbalem pro fanoušky a ne komerční záležitosti pro vyvolené ve skyboxech a jejich podivné kšefty. Kdo nebyl na Bohemce v Ďolíčku, ten nebyl na fotbale.

Dorosty
Souběžně se zápasem rezervního týmu se nedaleko Ďolíčku střetnou A a C dorost s Libercem. Zápas A dorostu začíná v 10.15, C dorostu pak ve 12.30. Hřiště LOKO Vršovice, kde své zápasy dorostenci odehrají, je v docházkové vzdálenosti od Ďolíčku, viz mapka. Více ve víkendové pozvánce na zápasy dorostů Dorosty v sobotu vyzvou Slovan Liberec. B a D dorosty tento víkend zavítají do Roudnice nad Labem, kde je čeká zápas také v sobotu dopoledne od 10.15, resp. 12.30. 

Žáci
V neděli dopoledne se A a C žáci v české žákovské lize střetnou s českými Budějovicemi na jejich hřišti, zápasy začínají v 11 hodin, respektive ve 14.45. Týmy B a D žáků přivítají v sobotu dopoledne doma Junior Děčín, zápasy se hrají na Vítkově od 10.15 a ve 12.00.

Futsal - výjezd pro fanoušky do Zruče nad Sázavou
Futsalisté Bohemky pomalu stoupají tabulkou, poslední výsledky je posunuly již na šestou příčku. V sobotu večer je však čeká velmi těžký soupeř, od 20 hodin sehrají zápas ve Zruči nad Sázavou s místním Benagem, které je na druhé příčce prvoligové tabulky. Ve Zruči se dá očekávat bouřlivá atmosféra a každý Bohemák je tedy vítán. Futsalový klub pořádá pro fanoušky výjezd, v případě zájmu se hlaste na mailu vitekkarban@gmail.com - do zprávy uveďte své jméno, počet účastníků, datum narození a obdržíte informaci o pořádaném zájezdu. Další informace na stránkách http://www.bohemians1905-futsal.cz/