Dorosty s Kladnem ve Vršovicích

<span style="font-size: 12pt;"></span>Bohemka přivítá v sobotu Kladno doma ve Vršovicích.

Dorosty s Kladnem ve Vršovicích

Oproti původnímu předpokladu, že se utkání odehraje na Šeberově, Klokani přivítají Kladno doma na hřišti Loko Vršovice. A-dorost si v minulém utkání koledoval o ztrátu bodů na hřišti posledního Mostu. Ovšem nakonec výhru 1:0 zajistil v nastaveném čase Nerad. To Kladno v minulém kole inkasovalo doma 4 branky od Jablonce. Sobotní soupeř se nachází na třetím místě tabulky, Bohemka má ovšem možnost odskočit druhému Písku, který ve středu prohrál na hřišti Motorletu.

U17 má možnost prodloužit svojí povedenou sérii, která čítá 9 utkání bez prohry z toho 6 vítězství v řadě. Uvidíme, zda se podaří tuto sérii prodloužit, i když výkony v poslední době nejsou ideální. Vršovičtí v minulém kole porazili Most 4:0, Kladno prohrálo s Jabloncem 1:2. Bohemka se nachází v horní polovině tabulky na pátém místě, Kladno je čtrnácté s 10 body.

Přijďte naše kluky v sobotu povzbudit. Hraje se nedaleko "Ďolíčku", na hřišti LOKO Vršovice (viz mapka). Utkání začínají v sobotu od 10,15 a 12,30 hodin. Stánek s občerstvením bude na stadiónu připraven opět s plnou nabídkou. Vstup zdarma.