Bohemku čeká premiéra v Ondrášovka Cupu

Budeme hrát na postup, říká před duelem v Nové Pace trenér Medynský.

Bohemku čeká premiéra v Ondrášovka Cupu

Ve středu 10. srpna čeká svěřence trenéra Medynského premiéra v národním poháru. Ve 2. kole Ondrášovka Cupu zajíždějí Klokani do Nové Paky, která se k duelu prokousala až z předkola. V prvním kole navíc Paka vyřadila ambiciozní Velim. Bohemka sice nepojede do Nové Paky úplně kompletní, přesto půjdou zeleno-bílí za vítězstvím. "Budeme hrát na výhru a nic na tom nemění ani fakt, že nám kvůli zdravotním důvodům budou chybět zkušení Hartig, Nikl a Žižka," uvedl lodivod Vršovických Pavel Medynský, pro kterého bude mít utkání pikantní nádech.

"Novou Paku trénuje Josef Hloušek, který mě vedl v Bohemce, bude to zajímavé setkání. A jestli si vybavuji nějakou zajímavost? Jednou jsme prohráli na Spartě 0:5, tehdy už za ně chytal Petr Kouba a já s ním druhý den šel kolem Ďolíčku. Hloušek mě viděl a hrozně mě seřval, že se bavím s někým, kdo nám dal bůra," směje se ještě teď Medynský.

Utkání Nová Paka - Bohemians 1905 se hraje ve středu 10. srpna od 17 hodin. Vstupné do odděleného sektoru hostí bude 60 Kč a fanoušci se musí připravit na předzápasovou prohlídku, z důvodu přísného zákazu pyrotechniky.