Poděkování vynikajícím fanouškům

Přes restrikce pořadatelů dokázali vytvořit perfektní atmosféru.

Poděkování vynikajícím fanouškům

Klub Bohemians Praha 1905 chce poděkovat všem svým věrným fanouškům, kteří přijeli podpořit tým do Příbrami i přes mimořádně nepříznivé počasí v hojném počtu. I když pořádající klub a některá média očekávala řádění fanoušků, pořadatelé některými zbytečnými restrikcemi znepřijemnili fandění a neumožnili ani na žádost našeho klubu či FAČR ukrýt se před velkým deštěm na zastřešené tribuny, ačkoliv byly zcela prázdné, fanoušci byli vynikající. Vytvořili skutečně bezproblémovou a perfektní atmosféru. Po celý zápas podporovali svůj tým v silném dešti a potvrdili tím svoji pověst, že patří k nejlepším fanouškům v ČR. Moc všem našim fanouškům ještě jednou děkujeme a vážíme si jejich všestranné podpory a pomoci, kterou prokazovali po celou sezómu!

Vedení klubu, hráči a realizační tým Bohemians Praha 1905 se však tímto také chce, a musí, fanouškům omluvit  za nepochopitelný výpadek mužstva ve druhém poločase utkání, který rozhodl o prohře v tomto velmi sledovaném a prestižním zápase. I přes zajištěný postup do Gambrinus ligy chtěl náš tým, jako v každém utkání, získat tři body, zvláště když o poločase jasně vedl 2:0. Bohužel se to nepovedlo a Bohemka během pěti minut ztratila velmi dobře rozehraný zápas.

Představenstvo klubu se na svém pondělním zasedání bude tímto opravdu nevydařeným utkáním dále podrobně zabývat, včetně stanoviska k postupu pořadatelů utkání vůči našim hráčům, realizačnímu týmu a fanouškům.