Martin Cseh odehrál hodinu zápasu

Po dlouhé rekonvalescenci nastoupil Martin Cseh do soutěžního utkání.

Martin Cseh odehrál hodinu zápasu

V rámci 10. kola Juniorské ligy nastoupil proti Znojmu stoper A mužstva Martin Cseh. Poslední soutěžní zápas odehrál ještě ve Fotbalové národní lize v minulé sezoně, když ve 29. kole společně s fanoušky oslavil v Ďolíčku po výhře nad 1.HFK Olomouc postup zpět do Gambrinus ligy. Pár dní po tomto duelu podstoupil plánovanou operaci a jeho rekonvalescence se vlekla až do září.

Po téměř čtyřech měsících nastoupil opět do zápasu. "Neočekával jsem od toho nic. Chtěl jsem především, aby koleno vydrželo zápasovou zátěž, což zvládlo. Takže jsem spokojený," prozradil pocity po utkaní Martin Cseh. "Nebylo to úplně optimální, ale pracujeme na tom," doplnil úvodní informaci.

"Již delší dobu trénuji normálně s týmem. Stále ovšem pracuji i s fyzioterapeutkou Zuzkou," poodkryl, že je stále v péči doktorky z Institutu sportovního lékařství. ISL má jednu z poboček i přímo v Ďolíčku, jak jsme vás informovali před časem.

Cseh odehrál za juniorku sice jen hodinu hry, ovšem cítil se zdravotně v pořádku. "Předem jsme byli domluveni na této minutáži," doupřesnil bohemácký stoper. "Nyní dále budu normálně pracovat s týmem a jsem trenérovi Weberovi k dispozici," uvedl na závěr.