Fanoušci plánují výjezd do Brna

V pátek vyrazí do moravské metropole fanoušci vlakem a autobusem.

Fanoušci plánují výjezd do Brna

V rámci 24. kola Synot ligy vyrazí Klokani v pátek do Brna, kde je na programu od 20:15 zápas se Zbrojovkou. I přes termínové komplikace věříme, že Bohemku do moravské metropole přijede podpořit velké množství fanoušků. Všichni se poté budeme snažit zopakovat minulý výsledek ze stadionu v Srbské, kdy v 80. minutě rozhodoval Bratanovič o těsné výhře.

Fanoušci se již na výjezd do Brna těší, i proto preferují dopravu vlakem. "Cestování na zápasy vlakem nám chybí, jsou to vždy ty nejlepší výjezdy, a když tady ta možnost je, byl by hřích ji nevyužít," stojí na stránkách Sektor1905.cz. Na těchto fanouškovských stránkách jsou poté vypsány dvě časové eventuality, tedy naplánovaná cesta vlakem, popřípadě možnost vyrazit autobusem.

VLAK: Sraz všech účastníků vlakového výjezdu bude v 16:20 na „Hlaváku“. Vlak směrem do Brna odjíždí z nádraží v 16:49, na místo dorazí kolem půl osmé. Příjezd na nádraží je tedy naplánován třičtvrtě hodiny před výkopem utkání. Jedná se o dostatečnou časovou rezervu pro přesun z nádraží na stadion. Cena při zakoupení skupinové jízdenky bude přibližně 350 Kč na osobu. Vše se domluví až osobně na místě srazu v Praze, proto skupina Sektor1905 apeluje na všechny příchozí, aby dorazili včas! Po zápase nebudou muset fanoušci nikam spěchat, zpáteční vlak totiž jede až v 1:27, v moravské metropoli zůstanou fanoušci tedy přes tři hodiny. Do Prahy přijíždí vlak lehce po čtvrté hodině ranní.

BUS: Fanoušek Michal Holas pořádá tradiční autobusový zájezd. Při obsazenosti 35 míst vyjde cena na 300 Kč za osobu. Od Ďolíčku se vyráží v 16:00, případně se kvůli pátečnímu provozu v hlavním městě může změnit místo srazu na Opatov. Hlásit se můžete pomocí SMS na číslo 736 131 631, nebo na mailu zajezdy@fc-bohemians.cz. Doporučujeme se přihlásit do připravovaného autobusového výjezdu co nejdříve!