Pivarník: Brno bylo důraznější

Na tiskové konferenci po utkání v Brně se sešli pánové Pivarník a Kotal.

Pivarník: Brno bylo důraznější

Na pozápasové tiskové konferenci se jako první představil trenér Klokanů - Roman Pivarník.

Svou řeč začal zhodnocením postavení v tabulce: "Brno je zachráněné, my jsme stále namočeni v sestupovém pásmu. V deštivém počasí byla hra hodně náročná a složitá," pokračoval již pátečním zápasem: "Hráli jsme kombinačně velmi dobře. Vypracovali jsme si příležitosti, které jsme bohužel neproměnili," spílá nad problémem, který Bohemku trápí již několik zápasů.

"Brno bylo ve druhém poločase důraznější," vidí hlavní příčinu neúspěchu: "Hrozilo ze standardních situací a dalo nám z nich oba góly. Dokázali jsme je v průběhu sezóny zvládat," navazuje pan Pivarník hlubším vhledem do bránění těchto situací: "V posledních dvou zápasech jsme z nich bohužel dostali tři góly a ztratili body."
FC Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 2:1 (1:1)
FC Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 2:1 (1:1)


Druhým v řadě byl lodivod Brna - Václav Kotal.

"Z utkání jsem měl obavy," začal trochu netradičně. "Fotbalisté Bohemians hráli v předchozích zápasech výborně, jsou pracovití, bojovní a nepříjemní," skládá hold hráčům od Botiče: "Terén soupeři vyhovoval víc než nám.

"Po přestávce šel náš výkon nahoru a za druhou půli jsme si vítězství zasloužili," přidává fakt, že se v Brně hrálo utkání dvou rozdílných poločasů: "Jsme rádi, že se nám podařilo potvrdit vítězství z Teplic a zvládli jsme utkání i bez zraněného Zavadila."