Bohemka TV: Chtěli jsme vyhrát i pro fanoušky

Střelci David Bartek a Milan Jirásek hodnotí vítěznou domácí premiéru.

Bohemka TV: Chtěli jsme vyhrát i pro fanoušky

"Po Spartě pro nás bylo důležité, abychom potvrdili bod z venkovního hřiště," začal s hodnocením autor vítězné trefy Milan Jirásek. "Pro nás důležité potvrzení bodu a dobrý start na domácím stadionu, kdy jsme potřebovali začít výhrou i pro fanoušky," vzpomněl si i na důležité spojení v Bohemians. "Důležitá výhra a dobrý start do sezony," byl záložník Klokanů spokojený.

"Měli jsme tlak a asi by byla škoda, kdybychom to dnes nezvládli," viděl dnešní zápas jasně. "Kdyby to nebylo dnes za tři body, tak by to bylo smutné," říkal Jirásek. "Bylo to hektické, Karviná se snažila vyrovnat a vrhla vše do útoku," vzpomněl na závěr sobotního zápasu. "Měli jsme tam ještě dva tři náznaky. Mohli jsme to uklidnit," řekl na závěr Jirásek.

Před kameru přišel i David Bartek: "Šli jsme s jasným cílem, kdy jsme chtěli získat tři body." Pro klubovou televizi se snažil i popsat průběh utkání. "Začali jsme dobře, poté tam byla ale hluchá pasáž. Dali jsme branku, což nám paradoxně ublížilo a Karvinou jsme nechali jít dvakrát do brejku," popisoval Bartek. A druhý poločas? "To byla jen otázka času," potvrdil dominanci zelenobílých.

Oba rozhovory již nyní na Bohemka TV.