Téměř po měsíci se vracíme do Ďolíčku

Klokani ve svém chrámu budou bojovat o body proti Plzni.

Téměř po měsíci se vracíme do Ďolíčku

Po klidném postupu do třetího kola MOL Cupu je před Klokany velké ligové utkání, k němuž do Ďolíčku přijede Plzeň. Západočeský celek vstoupil do ligy vítězstvím nad Opavou (2:1), poté ale prohrál v Liberci (1:4) a po reprezentační přestávce doma přetlačil Mladou Boleslav (2:1). Plzeň už má za sebou jeden zápas v evropských pohárech. V předkole Ligy mistrů se představila na hřišti Alkmaaru, jenže po prodloužení se s milionářskou soutěží rozloučila. Během letní přípravy v tuzemsku porazila České Budějovice (2:0). Na soustředění zvítězila nad SC Rheindorf Altach (1:0), SKN St. Pölten (2:0) a v generálce i nad CS Universitatea Craiova (2:0).

S plzeňským týmem se rozloučil zkušený obránce Roman Hubník, jenž se stal volným hráčem a podepsal v Olomouci. V týmu už není Erik Pačinda. Forvard se vrátil na Slovensko, přesněji do Spartaku Trnava. Ofenzivní hráči Ubong Ekpai s Pavlem Šulcem nadále hostují v Českých Budějovicích. K nim se přidal i útočník Matějka. Hostování v Mladé Boleslavi bylo prodlouženo Dominiku Janoškovi a do týmu Středočechů zamířil stejnou formou i mladý obránce Šimon Gabriel.

Bohemians - Plzeň 0:0
Bohemians - Plzeň 0:0
Už během jarní části ligového ročníku získala Plzeň obránce Filipa Kašu a záložníka Miroslava Káčera, kteří působili v Žilině. Defenzivní řady posílil také Matěj Hybš, jenž předtím působil v Liberci. Z týmu Karviné přišel dynamický Adriel D'Avila Ba Loua. Poslední posilou je forvard Zdeněk Ondrášek, jehož získala Viktoria z amerického Dalasu.

Klokani se poctivě připravují na Plzeň. A jak připomněl Erich Brabec, tak je čeká kvalitní soupeř: "Stačí jen říct, že přijede Plzeň a hned zbystříme. Viktoria patří mezi nejlepší tři české týmy se Spartou a Slavií. Tým je hodně kvalitní a zkušený. Mají trenéra, který přesně ví, co chce hrát. Sice teď měli určité problémy, ale je důležité, zda dokážeme eliminovat jejich silné stránky a využít slabiny"

Do utkání už může zasáhnout i nejnovější posila, forvard Zdeněk Ondrášek: "Očekávám, že na část zápasu určitě Ondrášek do utkání zasáhne. Plzeň ho bude chtít rozehrát před utkáním v Evropské lize. Uvidíme, jestli nastoupí hned v základní sestavě, nebo až v průběhu duelu."

Západočechy zároveň čeká v příštím týdnu důležitý zápas o postup do další fáze Evropské ligy: "Určitě si nemyslím, že by nás Plzeň podcenila. Oni si nemůžou dovolit vypnout, byť jen na jeden zápas. Body Viktoria ztratila už v Liberci a těžko se pak ten deficit dohání. Utkání v Evropské lize je pro ně samozřejmě extrémně důležitý. Plzeň ovšem disponuje hodně širokým a kvalitním kádrem, takže nás čeká těžký soupeř."

Po reprezentační přestávce přetlačila Plzeň doma Mladou Boleslav, která předvedla lepší výkon, než v úvodních dvou kolech: "Sílu ukázali i teď s Mladou Boleslaví. Ačkoliv utkání vypadalo tak, že dospěje k remíze, tak ho Plzeň zvládla vyhrát. Porážku v Liberci přičítám tomu vyřazení z Ligy mistrů, z něhož byli zklamaní. Myslím si, že Plzeň je hodně silný protivník a tu sílu prokazuje dlouhodobě."

Bohemians se s Viktorií Plzeň utkají v sobotu od 19 hodin v Ďolíčku. V přímém přenosu bude zápas vysílat O2 TV Sport. Jako hlavní sudí byl delegován Pavel Julínek a k němu jako asistenti Marek Podaný s Milošem Vitnerem. Přítomni budou i videorozhodčí. Zpravodajský servis sledujte prostřednictvím sociálních sítí na našich profilech. Volný prodej vstupenek stále běží a jsou stále k dispozici. Jejich nákup můžete provést ZDE.

Pokud máte permanentku na letošní sezonu, tak si ji tentokrát nemusíte vyměňovat za lístek. V případě, že máte místo na hlavní tribuně, tak se vás týká i sektorizace stadionu. Fanoušci s místem v sektorech A1 a A2 mají vyhrazený vstup z Vršovické ulice na pravé straně hlavního vchodu. Dostanete se i do fanshopu a bílého stánku s občerstvením pod fanshopem. Procházet ale nemůžete do dalších částí Náměstíčka a toalety budou přístupné pod fanshopem.

Sektorizace Ďolíčku.
Sektorizace Ďolíčku.
Fanoušci s místem v sektorech A3, A4 a A5 mají jako vstup přidělenou levou část hlavního vchodu (blíže k potoku). Pro občerstvení bude k dispozici dřevěný stánek na Náměstíčku. Do fanshopu se nedostanete, ale stánek se základní nabídkou bude na Náměstíčku také. Toalety budou přístupné pod fanshopem. Průchod bude hlídaný pořadatelskou službou. Prosíme fanoušky, aby se zdržovali v těchto místech jen na nezbytně dlouhou dobu.

Pro fanoušky ze sektoru B a C se režim výrazně nemění. Ale tyto dva sektory nebudou průchozí. Ze sektoru B budou toalety přístupné pod sektorem A5. Fanoušci v sektoru C budou mít k dispozici mobilní toalety přímo u vstupu na stadion.

>>> SEKTORIZACE ĎOLÍČKU <<<