Vstupenky na Mladou Boleslav

Kotel se vrací pod hodiny, omezení končí.

Vstupenky na Mladou Boleslav

O tomto víkendu hrají Klokani na Hané proti Olomouci, za týden se vrátí liga zpátky do Ďolíčku. V dalším domácím utkání přivítá Bohemka Mladou Boleslav, kterou nově vede jako hlavní trenér držitel ocenění Trenér desetiletí Bohemians Pavel Hoftych. Dnes dopoledne byl odstartován prodej vstupenek na tento zápas. Na stadionech končí omezení kapacity i sektorů na stání, kotel se tak vrací na své tradiční místo pod hodinami a vstupenky jsou v prodeji bez jediného omezení.

• VSTUPENKY BOHEMIANS VS. MLADÁ BOLESLAV KOUPÍTE ZDE •

Zápas s Mladou Boleslaví má výkop v 15 hodin. Dlouhodobá předpověď počasí slibuje na ten den teploty okolo 11°C. Vyhlášené klobásy v Ďolíčku nebudou chybět. Ani otravné prokazování bezinfekčnosti už není nutné. Přijďte Bohemku podpořit přímo do Vršovic. Bohemka je v tabulce na místech, kde ji fanoušci rozhodně vidět nechtějí. V Ďolíčku máme obrovskou výhodu domácího prostředí a dvanáctého hráče teď opravdu potřebujeme!

V předprodeji můžete pořídit vstupenky levněji. Na hlavní tribunu za 230 Kč a do kotle (sektor B) či k poště (sektor C) za 150 Kč. V den utkání je cena vstupenek na pokladně 170 a 250 Kč. Všechny permanentky jsou platné standardně. Vstupenky můžete zakoupit také ve fanshopu v Ďolíčku v jeho běžné otevírací době, kterou najdete ZDE.

Čtěte také:
• Aukce výročního dresu a speciálních triček na pomoc Ukrajině