Vstaňte, hraje Bohemka!

Klokani dnes míří do moravské metropole.

Vstaňte, hraje Bohemka!

Bohemka se v letošní sezoně poprvé podívá na Moravu. V rámci 7. kola FORTUNA:LIGY bude v cestě za ligovými body stát domácí brněnská Zbrojovka. Zápas na stadionu v Srbské ulici začíná ve čtyři odpoledne, fanoušci Bohemky jedu společně vlakem z Vršovic.

VLAK DO BRNA
Fanoušci zelenobílých barev organizují společný vlakový výjezd, přidejte se k nim. Sraz výjezďáků je dnes v 9:15 na nádraží Vršovice. Deset minut před desátou hodinou pak odjíždí spoj R 979 Vysočina s klokaní výpravou. V Brně je doporučeno vystoupit z vlaku v zastávce Královo Pole.

VSTUPENKY A SEKTOR HOSTŮ
Pro Klokany jsou v Brně vyhrazeny sektory C a D. Pokud jste si vstupenku nepořídili v předprodeji za 150 Kč, dnes za ni dáte o 30 korun více. Vstup do našeho sektoru i jeho pokladny otevírají v 15:00. Více podrobných informací ohledně sektoru hostů najdete v jiném článku ZDE.

Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky V Brně, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695Kdo je SLO? Kontaktní osoba pro fanoušky, která má příslušné kontakty na druhý klub, pořadatelskou službu a podobně. SLO Bohemky se pravidelně pohybuje v našem sektoru na venkovních zápasech a je viditelně označen visačkou.

TV PŘENOS & STREAM

Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku v Brně dnes najdete na kanále O2 TV Fotbal. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

FORTUNA
Sázková kancelář Fortuna je partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 2,40 na výhru domácích, 3,65 na remízu a 2,85 na vítězství Bohemians. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300 a získejte bonus na sázky. BONUS ČEKÁ TADY.

NOVÉ DRESY
Klokani nově hrají v dresech značky Puma. Ty nám od této sezony dodává vršovická fotbalová speciálka SportFotbal. Originální dres na tuto sezonu si můžete za 1.905 Kč koupit v našem fanshopu v Ďolíčku i ONLINE ZDE.

ROZHODČÍ A DELEGÁTI
O správný průběh dnešního zápasu by se měl postarat hlavní rozhodčí Michal Křepský a jeho asistenti Petr Antoníček a Jan Dohnálek. Čtvrtý rozhodčí bude Dalibor Černý, delegát utkání Milan Ondo a svazový delegát Jiří Adam. Rozhodčím u videa byl delegován Pavel Orel, jeho asistentem Jan Hurych.

#BOHEMKADOTOHO