Změna v prodejní době permanentek v Ďolíčku

V úterý bude prodej kratší, přidáváme navíc čtvrteční odpoledne.

Změna v prodejní době permanentek v Ďolíčku

Rádi bychom upozornili všechny zájemce o permanentku do Ďolíčku na příští sezonu FORTUNA:LIGY, že v nadcházejícím týdnu dojde k úpravě prodejní doby v Ďolíčku. Původně měl prodej skončit v úterý, kdy byl naplánován během Ďolíček Festu (více o akci ZDE). Protože ale bez vstupenky nebude prodejní místo přístupné, rozhodli jsme se v úterý prodej zkrátit na dobu, kdy může do Ďolíčku veřejnost. Abyste o možnost permanentku pořídit později odpoledne nepřišli, přidáváme ještě prodej ve čtvrtek 8. června od 12 do 19 hodin. V úterý i ve čtvrtek bude prodej probíhat tradičně v tiskovém centru.

PRODEJNÍ DOBA V ĎOLÍČKU
ÚT 06.06. 08:00-14:30
ČT 08.06. 12:00-19:00

REZERVACE
Permanentkáři z letošní sezony mají rezervaci na svá místa. Pro sektory A a B končí rezervace v úterý 6. června, pro sektor C skončí rezervace míst 16. června. Byla prodloužena z důvodu pozdějšího zahájení prodeje na tuto tribunu.

Pokud nemůžete do Ďolíčku v uvedených termínech dorazit, nemusíte mít strach, že o místo přijdete. Permanentku si můžete obnovit i zakoupit zcela novou přes Ticketportal ZDE. Návod na obnovu online najdete pod článkem.

Všechny důležité informace k permanentkám najdete také na webu v záložce VSTUPENKY > PERMANENTKY.

#BOHEMKADOTOHO