Vstupenky na čtvrteční odvetu proti Bodo

V Ďolíčku koupíte vstupenky na Letnou ještě v úterý a ve středu.

Vstupenky na čtvrteční odvetu proti Bodo

Ve čtvrtek 3. srpna se Bohemians představí po dlouhých 13 090 dnech v evropských pohárech na "domácí" půdě. V uvozovkách, protože odvetné utkání proti norskému FK Bodo/Glimt sehrají v epet ARENĚ, tedy na stadionu Sparty na Letné. Jednou z výhod našeho azylu na druhém břehu Vltavy je jeho vysoká kapacita. Vstupenky jsou tak stále v prodeji, tak si kupte tu svou a přijďte Klokany podpořit v důležitém utkání.

Třígólové manko z Norska je sice velkým handicapem do odvety, ovšem fotbal dokázal napsat už spoustu krásných příběhů. Pojďme se společně pokusit o další. Reprezentace Bohemky na tribunách v Bodo byla skvělá a pochvaly chodí do Ďolíčku nejen ze severské země dodnes. Do odvety musíme dát všechno. Jak hráči na hřišti, tak fanoušci na tribunách.

Do této chvíle je na zápas Konferenční ligy prodáno 9 749 vstupenek. Pokud tu svou ještě nevlastníte, kupte si ji online v síti Enigoo. Stačí kliknout na banner pod článkem. Proces je velmi jednoduchý, zabere vám doslova pár vteřin a vstupenka vám přijde do e-mailu. Nemusíte nikam chodit, nic tisknout. K dispozici jsou také VIP vstupenky - KLIKNI ZDE.

V Ďolíčku máte tento týden ještě dvě možnosti, kdy si vstupenky koupit přímo na stadionu. V úterý a ve středu se budou opět prodávat v press centru pod hlavní tribunou.

PRODEJ VSTUPENEK V ĎOLÍČKU
ÚT 1. 8. 2023 • 08:00-15:00
ST 2. 8. 2023 • 10:00-19:00