Ondrášovka cup: s Libercem ve středu od 18 hodin

První zápas 4. kola poháru se hraje již tuto středu v Ďolíčku.

Zápas 4. kola Ondrášovka cupu se Slovanem Liberec se bude hrát ve středu v 18 hodin ve vršovickém Ďolíčku. „Chtěli jsme hrát ještě později, ale svaz si přál, aby byly výsledky zápasů do konce televizního zpravodajství,“ upřesnil posun začátku zápas alespoň o hodinu ředitel Bohemians 1905 Lukáš Přibyl. Původní termín byl v 17 hodin. Liberec zase trval na středě, takže z toho vznikl termín středa 7. 10. v 18 hodin. 4. kolo poháru se hraje již na dva zápasy, odveta nás čeká na severu Čech 28.10. Kdo bude lepší podle pohárové matematiky, postoupí do čtvrtfinále.

Zápas s Libercem bude probíhat podle ligových zvyklostí. Permanentkáři mají vstup volný a budou sedět na svých místech. Na ostatní místa se budou stejně jako při ligovém utkání prodávat vstupenky. Na celý stadion budou stát stejně a budou levnější než na ligu – 100 Kč. Za stejnou cenu můžete na tribunu i do kotle. Budou otevřeny stánky s občerstvením, fanshop i další běžné věci, jak je znáte z Gambrinus ligy. Jediným rozdílem bude, že nevyjde magazín Klokan, ten by vycházel až při případných jarních zápasech v Ondrášovka cupu.

Pro Bohemku je to důležitý zápas, který částečně vyplní reprezentační přestávku. „Chceme samozřejmě postoupit, i když soupeř má stejnou motivaci,“ říká kouč Pavel Hoftych. Určitě mu bude chybět stoper Martin Cseh, který bude na reprezentačním srazu slovenské jednadvacítky.

Stadion otevře své brány v 16 hodin,  zápas začíná v 18 hodin. Přijďte si do Ďolíčku užít další zápas pod umělým osvětlením a povzbudit Bohemku v cestě do pohárové Evropy.