Pozvánka na víkend Bohemky

Fanoušky Bohemky čeká zase bohatý víkend. Dorost hraje v sobotu doma s Plzní, futsalisté již v pátek přivítají Jistebník.

Pozvánka na víkend Bohemky

O víkendu je pro fanoušky Bohemky připraveno tradiční bohaté menu, i když A-tým jede stovky kilometrů daleko. Klokani hrají v Ostravě, ale díky vlakovému speciálu se můžete na toto utkání jet jen za 180,- Kč. Vstupenka pak stojí 60,- Kč. Celá cesta do Ostravy a zpět i se vstupenkou vás přijde na méně než zápas se Střížkovem na Strahově. Zápas Baník Ostrava – Bohemians 1905 začíná v sobotu v 16 hodin.

Také juniorka Bohemky cestuje na hřiště soupeře. Roudné leží 157 kilometrů od Prahy, těsně sousedí s Českými Budějovicemi. Svěřenci trenéra Hradeckého v posledním utkání porazili Strakonice 2:1 a usadili se na 8. místě divize s bilancí 5-1-5. Malše Roudné je na 13. pozici v tabulce, čtyři body za Bohemkou. Utkání 12. kola začíná v sobotu ve 14:30.

Ve Vršovicích se bude hrát nejvyšší dorostenecká soutěž. Pokud se nevypravíte na áčko ani béčko, můžete se jít v sobotu od 11 hodin podívat na hřiště mládeže LOKO Vršovice, kde se náš extraligový dorost utká s Plzní. Pro starší dorostence je to další důležitý zápas, protože zatím zaostávají za očekávaními. V posledním domácím zápase Klokani porazili Slavii 5:2, ale v posledním kole prohráli 0:4 v Českých Budějovicích. Momentálně jsou na posledním místě tabulky a potřebují doma vítězit. Plzeň je po jedenácti kolech osmá. Hned po starších dorostencích se na "Lokádě" představí od 13:15 mladší dorostenci se stejným soupeřem. Vstup na zápasy mládeže je zdarma, hřiště naleznete nedaleko Ďolíčku (viz mapka).

Nedělní odpolední vycházku vám může zpestřit návštěva vršovického Ďolíčku. Od 14 hodin se zde hraje důležitý zápas kvalifikace o MS. Na stadionu Bohemians se střetnou ženy Česka a Walesu. Vstupné na utkání je 50 Kč.

Již v pátek 23.10. od 20 hodin přivítají futsalisté Bohemians 1905 na domácí palubovce tým s bohatou futsalovou minulostí, CCM Jistebník a povinnost velí k zisku prvního vítězství, což by s tímto tabulkovým téměř sousedem bylo dvojnásob cenné. Všichni příznivci Bohemky jste opět zváni do ochozů haly na Zeleném pruhu. Pro věrné "zeleno - bílé" fanoušky futsalu je připraveno zdarma 1000 piv. Na viděnou na futsale a "FORZA BOHEMKA".

Vyberte si z víkendové nabídky Bohemky, na každém utkání jste vítáni a Bohemka si váží podpory každého jednotlivého fanouška.