Příspěvek Diskuzního fóra

Dobrý den klokani.
Jen malá poznámka k logu DFB na dresech. Pan ředitel klubu v tom fofru zapomněl, jak to vlastně bylo. Protože si naštěstí ještě dost pamatuji, tak si dovolím osvěžit společnou paměť: 

1.Veselý klokan “družtevník” se zaťatou pěstí se stal součástí dresu v okamžiku, kdy  byl “volný rukáv”, bez reklamy sponzora. Ve chvíli, kdy DFB platilo  milionové částky na ukončení konkurzu, přispělo na vyhřívání, nakoupilo vybavení na údržbu trávníků a kromě brigád přispívalo na všelijaké záležitosti podporující Bohemku, se to jevilo, jako fajn počin.

“Propašovat” malinké logo DFB jsme chtěli původně na záda k nápisu “Vždycky jsme s vámi”, ale volné místo na rukávu bylo samozřejmě lákavější.

2.vedení klubu v pohodě souhlasilo s umístěním a těšili jsme se na nové dresy

3. K našemu velkému překvapení šly do výroby dresy bez loga DFB!
4. při zjištění “nedopatření” se zjednala po několika telefonátech náprava s tím, že je to ale jen na 1rok. Družstvu bylo vysvětlováno, že přece nemůže být každý akcionář na dresu. Nebudu tady pitvat, kdo zrušil potisk dresu, jen k tomu dodám, že DFB je velmi unikátní akcionář!

5.Logo DFB na dresech dělalo nejen členům družstva radost i v dalších sezónách a naplňovalo klokany pýchou, že fanousci jsou součástí svého milovaného klubu. Fanoušci Bohemky měli jediní v celé lize svého malého zástupce na klubových dresech. 
Bohemku to nic nestálo, nic neriskovala a nic netratila. Dresy tak rozdávaly radost i když jinak moc důvodů k radosti není ( předváděný profesionální fotbal to teda rozhodně není!).

6. Před novou sezónou se klub rozhodl změnit značku, dresy i vztah k fanouškům. Značka výrobce se dá pochopit, vzhled nových dresů už méně, ale ta falešná otočka zády k věrným fanouškům je v dnešní těžké době alarmující…

BOFOR! 

P.S.: nebudu tady vyhrožovat, že dnes ruším měsíční trvalý příkaz DFB a že už si letos nekoupím 7 permic, jak utrácím za pár plastových placiček  každý rok. Jsem klokan tělem a duší,  svůj klub rozhodně neopustím.

Jen se snažím apelovat na vedení klubu, aby se na celou tu legrácku a divné hrátky s rukávem dresu podívali optikou fanoušků… Nakonec je tam přece dost místa pro nadaci i družstvo ;)