Příspěvek Diskuzního fóra

Klokani,

velké bitvy nesvádíme jenom na prvoligových trávnících! Aktuálně vedeme další z mnoha bojů o náš milovaný stadion – Ďolíček – a potřebujeme vaši pomoc. Je třeba připomenout politikům hlavního města Prahy, k čemu se zavázali, když před pár lety stadion odkoupili. A k čemu je zavazuje zákon, tedy k řádné péči o městský majetek.

Proto bychom vás rádi pozvali na zasedání zastupitelstva Hlavního města Prahy, které se koná ve čtvrtek 27. 4. 2023. Toto zasedání je pro nás velmi důležité a rádi bychom zde měli vaši podporu. Jako DFB máme několik důležitých návrhů a požadavků ohledně Ďolíčku, které chceme předložit zastupitelům. Znepokojuje nás pomalý postup přípravy rekonstrukce Městského stadionu Ďolíček, kterou doposud slibovali zastupitelé i radní. Chceme, aby začali plnit své sliby a v brzké době (!) začali s opravou Ďolíčku. Vaše přítomnost na zasedání nám pomůže ukázat, že jsme silnou a jednotnou komunitou, která si stojí za svými zájmy.

Zasedání se koná v čtvrtek 27. dubna 2023 v budově magistrátu na Mariánském náměstí. Sejdeme se v 18.30 hod. na Mariánském náměstí a v 19.05 hod. půjdeme přímo na jednání zastupitelstva. Nevíme, zda nám v daný moment dovolí promluvit, ale určitě se pokusíme předat do rukou primátora apel vedení DFB. Prosíme vás, abyste dorazili v co největším počtu a pomohli nám prosadit naše požadavky a v konečném důsledku zachránit Ďolíček pro budoucí generace!

Předem děkujeme za vaši přítomnost. Všichni na magoš!

Představenstvo Družstva fanoušků Bohemians