Příspěvek Diskuzního fóra

Několik postřehů k zápasu. Přišlo mi, že my jsme si přišli zahrát fotbal, kdežto soupeř využít vše co jde, zejména zdržování a simulování od první minuty až do konce. Sudí jim to bohužel žral a jejich herecké etudy pískal jako fauly. Na druhou stranu stejné zákroky nepískal. Kdybychom toto dělali my v Norsku, nikdy bychom 3 góly nedostali. I klub s 20ti násobným rozpočtem se bojí Bohemky a zdržuje a simuluje, to mě docela překvapilo.

Podíval jsem se ze záznamu na obdržené góly a musím říct, že u nich neudělal Reichel nic dobře. Samozřejmě stopeři prohráli všechny souboje před góly, nechápu, proč akci nezastavili faulem.

Ale když rozeberu góly:

1) Bylo jasné, že nor bude střílet z vápna, přesto Reichel nezmenšil dostatečně střelecký úhel. Vyběhl jen na malé vápno. Tam chytit nic nemůže.

2) Opět zmatené (ne)vyběhnutí, kdy brankář zůstal v zákrytu za našimi obránci, kudy střela nemohla jít. Jediný prostor pro střelu byl kolem našich obránců, kde měl přesně stát brankář a míč by ho musel trefit.

3) Při rohu snášejícím se do malého vápna neexistuje, aby brankář do míče nešel. Reichel navíc zůstal na půl cestě, že ani nemohl dělat zákrok po hlavičce.

4)Hloupě odvrácený roh přímo na nohu střelce, ale Reichel se ani nepokusil o zmenšení střeleckého úhlu a pádem na zem zabrat co největší prostor v bráně. (tento gól asi mohl nejméně chytat)

Neříkám, že za prohru může brankář, ale v takových zápasech nás gólman musí podržet.

Jinak až na hrubky v defenzívě docela dobrý výkon a fanoušci samozřejmě nejlepší a super zážitek.

Dnes opět vzadu hořela pravá strana. Levá kupodivu dozadu obstála více. Dosty je už slabina. Doufám, že začne Hrát Kadlec a Vala. kromě Matouška letos nemáme použitelného útočníka.

Kozák a Hrubý jsou zatím tragedie. Chtěl bych věřit, že se zlepší, ale nevím.