I. liga mladšího dorostu (U17)
Bohemians 1905
0:2 (0:1)
AC Sparta Praha
čtvrtek 26. listopadu 2009 13:15
ŽK Bohemians 1905
36. Bricín.
Bohemians 1905
Bricín - Kopřiva, Šebek T., Dolejš, Trýzna - Zimmermann (65. Vu Nhat), Mířič, Horváth (65. Plamínek), Jiskra (41. Benetka) - Maxa, Hanzl (41. Šebek V.). Připraveni: Doležel, Švec, Špůrek.
Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

Na závěr podzimní části nás čekala doma na Šeberově Sparta, která měla špatnou sérii na začátku sezóny, nás zastihla po třetině podzimu. Utkala se tedy dvě mužstva s rozdílným osudem, ale i tak jsme chtěli udělat vše pro to, abychom zakončili nevydařenou úvodní část úspěchem.

Naše plány dostaly trhlinu již ve 4. minutě, kdy propadla naše obrana a hosté se dostali do vedení. Opět jsem inkasovali v začátku utkání a nebyli jsme schopni dostat se do tempa. V dalším průběhu se spíše hrálo od vápna k vápnu, s mírnou převahou Sparty. Směrem dopředu jsme nebyli vůbec nebezpeční, spíše až směšní.

Do druhého poločasu jsme provedli dvě změny a chtěli změnit náš ,,herní‘‘ projev. Po chvilce rozkoukávání jsme získali převahu a hosty zatlačili. Sparťanská defenzíva ovšem pracovala bezchybně, a tak jsme si příliš šancí nevytvořili. Nejblíže brance jsme byli po rohovém kopu, kdy Dolejš poslal míč hlavou do břevna. Další dvě střídání byla pokusem o oživení hry v krajních prostorech, ale branku se nám vstřelit nepodařilo. Naopak 6 minut před koncem utkání Sparta potrestala náš faul u pokutového území a přesná trefa do horního růžku znamenala prohru 0:2.

Trenér Martin Pačanda: "Nedokázali jsme navázat  na výkon z druhého poločasu v Příbrami. Ihned na začátku utkání jsme inkasovali velmi lacinou branku. V utkání jsme měli převahu pouhých 20 minut a jediné ohrožení hostujícího brankáře jsme si vypracovali po standardní situaci. Přes zimu nás čeká velký kus práce a budeme se snažit, abychom odčinili neúspěch z této podzimní části."