Česká divize starších žáků (U14)
Bohemians 1905 B
4:2 (1:2)
1. FC Karlovy Vary
sobota 25. září 2010 10:15
Branky
21. a 48. Blecha, 67. Puczok, 70. Trčka - 13. Tokár, 15. Tůma
Rozhodčí
Svatík - Novotný, Suchý
Sestava
Dařina - Skuček (55. Štochl), Čížek (55. Brak), Jakab, Vltavský - Blecha (36. Trčka), Věchtík (36. Blecha), Brak (55. Věchtík), Malík - Pejša (55. Puczok), Puczok (36. Kumprecht)
Sestava 1.FC Karlovy Vary
Zdvořák - Gresl, Matějka, Pfreimer, Horváth - Kalianko, Királyi, Lulák, Podolník - Tokár, Tůma; dále do hry zasáhli Csemer, Shorný a Klimov
Místo zápasu
Vítkov

Reporáž

Podrobnosti a reportáž ze zápasu zde!

Trenér Petr Vanko: "Výhry si samozřejmě ceníme a nerodila se vůbec lehce. Prohrávali jsme o dvě branky a díky velkému nasazení a vůli a samozřejmě i troše štěstí jsme zápas otočili. Za to samozřejmě musím kluky pochválit. Nároky na hru, kterou bychom se však chtěli prezentovat jsou vyšší, než jsme v tomto zápase předvedli. Několik akcí bylo velmi povedených a zejména druhá a třetí branka našeho týmu se musely líbit. Avšak zejména ve druhém poločase jsme několikrát zbytečně nakopávali míč - vše samozřejmě bylo ve snaze dát gól, ale jak se ukázalo tudy cesta nevede. Vše je třeba si připravit kombinací a vlastní kvalitou, nikoliv spoléhat na náhodu. A na tom musíme do zápasu v Teplicích výrazně zapracovat."