Detail uživatele diskuzního fóra - havel
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 23 |
Ptejte se vedení Bohemky | 17 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
zsgEcNqW | 9 | |
eciarQlX | 7 | |
cWj9CGQi | 3 | |
F4bKOWHI | 2 | |
2CSDyzoP | 1 | |
Uxb9QmvC | 1 |
Kamil napsal:
Měli jsme určitě trest při předchozím zápase, proto jsme hráli s RABOU na Slovanu Bratislava, a jestli pak byl trest zmírněn, že stačil už jen jiný stadion a ne myslím 150km jinde, to už si ... nevzpomínám.
Na zápas se již trest nevztahoval. Čekala se velká návštěva. Do toho se namotalo ČKD jako sponzor náš i letenských a jelo se na letnou. Tenkrát jsme se s několika kamarády z kotle naštvali a nešli.. Takových nakonec bylo víc - 6000 návštěva. Kapacita tam byla přes 30 000. Co bych dneska za to dal...
Tondo celá rodina vám držíme palce.
Šmída škoda, škoda že ho nešlo stejným způsobem využít u nás.
Škoda moc k bodu nechybělo. Připadá mě že jsme v lize jediný kdo s nima hraje zanďoura a s vítězstvím ani moc nepočítáme. Stejně je to k ničemu. Tak sned příště více sebevědomí. A klid, ještě je tam šest bodů.
1975. S tátou a strejdou, hlavní tribuna úplně nahoře. Světla,hukot nadávající fanoušci, párek všechno prima. Soupeř a výsledek??
Virtuální lístek jsem koupil. Jeden na své místo a jeden dražší. Cílový příjemci OK.
4krát co bude. Dnes jsem nestihl.
Ještě bych dodal.: Teplice 990, Slovácko 1150, ČB 1100, Zlín 900. Od vietnamcú si je nekoupím ale děkuji za zájem a pomoc. Rád bych si je koupil u nás. Když koupím tři sady, já a děti, tak už ta cena je poměrně "zajímavá". Asi tak.
Mě by se líbilo povlečení. Chtěl bych se zeptat v čem je naše povlečení oproti ostatním ligovým týmům lepší. Naše je nejdražší z celé ligové tabulky. Rozdíl je až 400kč.