Detail uživatele diskuzního fóra - Ziimakk

Datum prvního příspěvku
14.05.2006
Celkový počet příspěvků
685
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 525
Ptejte se vedení Bohemky 88
Online chat s vedením 4
Družstvo fanoušků Bohemians 48
Tlachy a kecy 5
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
y4bq2U+W 46 pete
TXORScnM 24
6tq4ZTBS 9
Zu34Jtfw 8
qhFtqGyh 6
ZY1HT2J3 4
aOm/Q6Ux 4
2UJN/Fak 4 eklokan
mN5bQjFI 3
XZrSf1pM 3 Vinohradian
Uf6/WDFO 3
pe+NHClz 3
LVWjQJNn 3
/6QpE5WD 3
6MJygffi 3
h70PI0g1 2
HUIjMxkD 2
ahvV3Mbq 2
d2wLtb77 2
BaZcSaqa 2
op7gbP5z 2
fMPzX3ht 2
hxa03zf4 1
XePXGpjW 1
S4Jgp2lW 1
bhr4t4BV 1
dTOggA4L 1
9Th7muIn 1
tfFBByQq 1
XxJrYecq 1
EEJQYbeZ 1 Rey
cVBJCZFE 1
boK+ML5Y 1
ootWGFZg 1
bkMv1bAJ 1
9BJ33b/n 1
hRJfrTWe 1
DTD4Fvbo 1
R/j4qgw6 1
DzZaLy8D 1
HokzSf65 1
fYhEtgWg 1

Zip Zipů napsal:

Drazí Bohemáci, dnes, po dlouhé chorobě, skonala Babí Majka. Spočinula v pokoji po dlouhém a plném životě spojeného v posledních dekádách života s Bohemkou. Děkuji všem za její podporu a přijetí. ZIP, syn.

Upřímnou soustrast 

ludvavestec napsal:

Jsem zelenobílý fanoušek úspěchu, dnes už “téměř” senior! Vyrostl jsem v Ďolíčku v dobách, kdy si Inter Bratislava odvezl 9:1! V těch časech jsem výhru pouze 1:0 bral, jako nudu.  Třígolóvá norma byla běžná a případná ztráta ...

Cože?? 20 let??? Jako že jsi před 20 lety např v roce 2004 zachraňoval Bohemians s Vejsadou?? 

Jsi trapnej vejtaha, vždyť i v DFB jsi až od roku 2011 !! 

kolina napsal:

No, nic ve zlém, ale když chceš něco zrušit je třeba vědět čím a jak to nahradit... Myslím, že nějaká tebou navrhovaná revoluce navíc  v době když se bojuje o vyhlášení architektonické soutěže na rekonstrukci Dolíčku ...

No, nic ve zlém, ty opravdu nevíš jak a čím nahradit tohle loutkové vedení DFB? Tak já ti to Teda řeknu. Vyberou to členové DFB ve volbách, kde se určitě přihlásí plno lepších lidi do vedení DFB, než je tohle co jen slibuje a nic pro fanoušky nedělá. 

Jestli sis přečetl program schůze rady HM Prahy, co proběhne 1.8, M.Kurka tam vystupuje jako zástupce Bohemians 1905 a ne předseda DFB. Pokud tedy nebude předsedou DFB, nic hrozného se nestane. Věřím že každý fanoušek který by chtěl kandidovat do vedení DFB, bude rekonstrukci plně podporovat tak jako mi všichni !! 

DFB představenstvo napsal:

Nejdříve zasedne Představenstvo DFB (již máme termín), následovat bude setkání Představenstva DFB s vedením klubu a pak chceme udělat Pergolu DFB. Oficiální stanovisko Představenstva DFB bude následovat.

Od 27.5 do dnešního dne 29.7 stále projednáváte stanovisko, zda je vedení DFB spokojeno se sportovním úsekem Bohemky za minulou sezónu? Vy jste neskutečný lháři. Vyzývám vás, abyste rezignovali co nejdříve!! Už žádné lži fanouškům, navíc které zastupujete!! 

Vyzývám i členy DFB, aby STOPLI pravidelné příspěvky do DFB. Zastavme to dřív, než to zase špatně skončí!! 

DFB představenstvo napsal:

Vyjádření představenstva DFB k nové sérii hráčských dresů Od úterní tiskové konference jsme se interně zabývali absencí loga DFB na nové sérii dresů.  Ve středu pak představenstvo jednomyslně přijalo následující usnesení a informovalo o něm vedení ...

Milé představenstvo DFB. Dle vyjádření klubu na hlavní stránce, vaší práci pro DFB za vás dělá klub. Proč? To už (a prý i napoprvé to navrhlo vedení klubu) nedokážete dojednat logo fanoušků na dres Bohemky? To vám musí Klub i navrhnout, zda nechcete inzerát na hledání nových členů do DFB v klubovým magazínu? Co vlastně děláte pro DFB? Rušení fóra určitě přinos pro fanoušky Bohemky nebyl. A tvrdit nám snad určitě nechcete, že celé dny a týdny vyjednáváte o rekonstrukci Ďolíčku.

Já tedy určitě nesouhlasím s názorem, že by mělo být DFB taková "podržtaška", jak se tu někdy dříve podobně vyjádřil bývalí senátor za voliče ČSSD a KSČM. DFB by mělo hlavně zastupovat a prosazovat zájmy fanoušků v klubu a kontrolovat zbylé akcionáře, zda nejdou proti fanouškům klubu. Protože fanoušci jsou to jediné stálé, co klub má. Hráčů co podrazili klub tu bylo plno, majitelů co například okradli klub o stadion, či ho zadlužili, tu taky pár bylo, ale fanoušci tu jsou stáli ty stejný, i když právě díky některým krokům od vedení Klubu za přihlížení představenstva DFB jich poslední roky rapidně ubylo.

Myslím že nastal čas připomenout vedení klubu, že nejsme žádné ovce !!

BOJKOT NAKUPU PERMIC atd. !!

Ředitel-VEN

Sportovní nemehlo- VEN !!!