Detail uživatele diskuzního fóra - doublefish
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1186 |
Ptejte se vedení Bohemky | 109 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 58 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 2 |
Tlachy a kecy | 18 |
Jiná komunita | 6 |
Bug Reporting | 13 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
55D9mvTH | 106 | user.loser |
yqGQFyMF | 55 | user.loser |
g9GLOcKU | 50 | |
g7sXXKBn | 23 | emil.kristek, Zbyněk.Busta |
1HH9KWDV | 1 | |
c9GdM0Q3 | 1 | |
sGBK0Ova | 1 | |
zvqRTGbz | 1 | |
WvcEiXbi | 1 | |
uxHb5lkA | 1 | |
JwkoVAQi | 1 | |
GSTbp2HW | 1 | bonano30 |
C+eWDApt | 1 | |
TTmCw78E | 1 | |
pIt1X3Vm | 1 | |
CiunFu7R | 1 | |
iIOZU8qc | 1 | |
1TDPzAXT | 1 | |
Gua3ACGD | 1 |
Co na kauzu "Almási za Tanko 25 min. před utkáním" říkají Pravidla fotbalu?
str. 37:
Zraní-li se ještě před utkáním hráč družstva, doplní družstvo počet hráčů některým z nahlášených náhradníků a současně družstvo smí doplnit počet náhradníků o dalšího náhradníka.Zraní-li se ještě před utkáním některý z náhradníků, může družstvo doplnit počet náhradníků o dalšího náhradníka.
Provedené změny je nutno zaznamenat v Zápise o utkání ještě před zahájením hry, případně o poločasové přestávce.
další ustanovení, která by se mohla/nemusela aplikovat:
Pravidlo 3, odst. 5:
Jestliže náhradník nastoupí v utkání místo nahlášeného hráče a rozhodčí není o této výměně informován:
rozhodčí umožní nahlášenému náhradníkovi pokračovat ve hře
disciplinární opatření vůči nahlášenému náhradníkovi není přijato
*nahlášený hráč se může stát nahlášeným náhradníkem*
povolený počet střídání se nemění
rozhodčí podá zprávu příslušnému řídícímu orgánu
Možný výklad: jelikož rozhodčí o této výměně BYL informován, tak uvedené odrážky neplatí a tudíž nahlášený hráč se nemůže stát nahlášeným náhradníkem. Ale opačný - nejspíš obecně přijatelnější - výklad bude, že toto pravidlo se vztahuje i na odstavec na str. 37, citovaný zhora, tzn. že "nahlášený hráč se může stát nahlášeným náhradníkem", čímž bude nepochybně argumentovat Ostrava, protože o tom, co s hráči, kteří jsou "vystřídáni" se dále zmiňuje pouze str. 32, bod 3 "Procedura střídání"):
Při střídání hráče náhradníkem
rozhodčí musí být o střídání předem informován
střídaný hráč:
– musí jít ihned do technické zóny nebo do šatny a dále se hry neúčastní, vyjma případů, kdy je povoleno opakované střídání
Toto pravidlo se nejspíš ale nevztahuje i na střídání náhradníkem, který se ještě před utkáním stává "hráčem".
Resumé: podle mého laického právního názoru Baník využil mezery v Pravidlech, které nepředpokládají, že "zraněný nahlášený hráč do utkání" by ve skutečnosti nebyl zraněný a byl schopen do utkání později nastoupit jako "náhradník". K tomu koneckonců dospěl i zde v diskusi odkazovaný názor v iSport.cz. Takže to můžeme považovat buď za genialitu nebo vychcanost chacharů, jak kdo chceme. Každopádně by tahle objevená mezera v pravidlech měla co nejrychleji zmizet.
Pár netříděných poznámek k fandění:
Hlavní tribuna v neděli fandila víc, jak kdykoli jindy, protože se chytala kotle, který tým podle vývoje zápasu povzbuzoval. Celkově fandění víc odpovídalo vývoji zápasu, tlačilo tým v okamžicích kdy to potřeboval.
Celostadionové skandování "Bohemka do toho" ve fázi, kdy je naše hra v útlumu myslím pomůže mančaftu víc, než zpívání, že "začíná chvilka fotbalu".
Oslavné chorály o tom, koho máme v píče jsou v pohodě, když tým soupeře válcuje, nikoli když například zahráváme roh.
Chyběly bubny, ale on se jich brzo někdo ujme.
Pamatuju, jak jsme se kdysi posmívali Slavii, že k fandění potřebujou aparaturu, mikrofon a spartakiádního předcvičitele.
k Letné:
Z prohlášení GWF mě zaujalo, že díky této skupině fanoušků mohl klub určit výši vstupného na Letné a vydělat (na pokutu).
Ve stejném prohlášení mi chybělo, že stejná skupina vyzvala v neděli kabinu, aby po zápase nechodila na děkovačku.
Nechápu, co je sexy na hromadném pokřiku "UEFA Mafia" po nějakém výroku rozhodčího, který se mi nelíbí, kromě toho že vím, že UEFA Mafia je na takové výkřiky citlivá a s gustem je trestá pokutou.
Argument, že Bohemka zaplatila 315 tisíc na pokutách za fanoušky za loňskou sezónu a může být ráda nějak nechápu. Chápu, že autoři výroku nechápou, proč to já a mě podobní nechápou.
Dále chápu, že mladí se chtějí bavit po svém.
Myslím, že domácí atmosféra bude čím dál lepší, ale nejsem si jist, jak bude vypadat podpora na výjezdech, pokud ultras s majiteli klubu nenajdou společnou řeč.
CarlUweSteeb napsal:
Kde berete jistotu,ze by ji Necid dal.Vzdyt posledni,kterou v lize kopal taky nedal.
Já se nepodivuji tomu, že ji nekopal Necka (i když mě to přišlo jako optimální), ale tomu, že si ji sobecky uzmul hráč v křečích. Já to zvenku vnímám jako nezodpovědnost vůči týmu. Samozřejmě netuším, jestli mu půlka týmu neřekla "Jdi Puško, to dáš i s křečema".
luque.m napsal:
Taky jsem to nepochopil, mám rád Puškyho, ale měl to kopat Necka, a výlet do Bodo super
bohužel se u penalty sešlo víc věcí:
a, exekutor měl křeče už před kopem, dvakrát (!) si musel před kopem natahovat špičku nohy (a po exekuci znovu...)
b, Tomáš Necid je moc slušný kluk na to, aby se k penaltě hrnul, když byl Puškáč určený jako exekutor
c, kapitán týmu už na hřišti nebyl a zastupující kapitán neměl koule na to, aby Puškovi balón sebral a dal ho zdravému hráči, který si věří (Tomáš Necid např. proměnil pentli na UEFA EURO proti Chorvatsku v 92:16 min. za stavu 1:2...)
(d, je třeba si uvědomit, že hráči mají za gól nějaké prémie)
Doufám, že tohle si hráči v kabině mezi sebou vyřeší, protože já to z tribuny nechápu...
Nabízí se možnost jednodenního letu do Švédska na utkání odvety 3. předkola Konferenční ligy. Má to samozřejmě několik "ale":
dokud se neuhradí záloha na letadlo, letecká společnost může nabídku kdykoli stáhnout a prodat na jinou zakázku ale především oba týmy musí do 3. předkola postoupit, což bude známo 3. srpna pozdě večer.
Pakliže však oba týmy postoupí, lze očekávat o dopravu zájem. Ideální komfortní doprava je ráno tam a po utkání zpět. Proto ve spolupráci s DFB nabízíme tuto cestu:
SIJOZ napsal:
....tak sme ho mali pustiť na 2 ročné hosťovanie, podobne mame u nás Berana.....
tak ono taky existuje nějaké saldo konto za prodej a nákup hráčů. Asi není možné jen kupovat, ale taky je kumšt výhodně prodat, že.
miraluba napsal:
jen svině si hraje na klokana a dělá klokanům problém tak aby se do Bodo nedostali
Příteli, svinstvo je zveřejňování soukromé korespondence bez vědomí odesílatele.
A s plnou vážností se zabývám myšlenkou, jak dostat na stadion ty nešťastníky, kteří naletěli na byť dobře míněnou, ale naivní nabídku letadla za 8.000 korun, mají vstupenku a za smysluplné peníze by utkání rádi viděli. Snad všichni nejsou tak zapšklí jako Vy.
Situace se má tak, že každej si tu cestu do Norska nějak partyzánsky pořeší a za tejden dva, až to všichni budou mít pořešený, nám někdo nabídne letadlo za 500€/os... Tomu se říká trh :-)
(soudím podle dnes došlých ex-post nabídek za cca 650€/os. při 180 osobách)
webera napsal:
Porad je moznost letet 26. z Berlina a 28. zpet, aktualne od 8.200
... nebo Ryanair z/do Wroclawi 26.-28.7. v kombinaci s Nowrwegian za 6.535 Kč
... nebo z Prahy 26.-28.7. za 8.758 Kč
...nebo z Ostravy 26.-28.7.za 8.226 Kč (ale 11-15 hod. dlouhá cesta)
...nebo z Bratislavy za 7.738 Kč (15 a 22 hod. cesta s 3 přestupy)
...nebo z Vídně za 8.609 (14 + 15 hod., 2 přestupy)
atd.
Dojděte si do nejbliží cestovky s IATA licencí a oni vám aranžmá nabídnou a prodají.