Detail uživatele diskuzního fóra - doublefish
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1163 |
Ptejte se vedení Bohemky | 109 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 58 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 2 |
Tlachy a kecy | 13 |
Jiná komunita | 6 |
Bug Reporting | 13 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
55D9mvTH | 88 | user.loser |
g9GLOcKU | 50 | |
yqGQFyMF | 44 | user.loser |
g7sXXKBn | 23 | emil.kristek, Zbyněk.Busta |
1HH9KWDV | 1 | |
c9GdM0Q3 | 1 | |
sGBK0Ova | 1 | |
zvqRTGbz | 1 | |
WvcEiXbi | 1 | |
uxHb5lkA | 1 | |
JwkoVAQi | 1 | |
GSTbp2HW | 1 | bonano30 |
C+eWDApt | 1 | |
TTmCw78E | 1 | |
pIt1X3Vm | 1 | |
CiunFu7R | 1 | |
iIOZU8qc | 1 | |
1TDPzAXT | 1 | |
Gua3ACGD | 1 |
Pro reprepauzu karetní klokaní prvoligový kvíz - kolik správných odpovědí bez nápovědy získáte?
1. Který hráč v Bohemce dostal nejvíc žlutých karet?
a, Jiří Tymich
b, Pepa Jindřišek
c, Zdeněk Prokeš
2. Který hráč Bohemky dostal nejvíc červených karet?
a, Lukáš Hartig
b, Michal Šmíd
c, Jiří Tymich
3. Pouze dva naši brankáři dostali červenou kartu, kteří?
a, Radek Sňozík a Kamil Čontofalský
b, Tomáš Fryšták a Radek Sňozík
c, Kamil Čontofalský a Patrik Le Giang
4. Kdo dostal víc žlutých karet?
a, Hugo Jan Bačkovský
b, Roman Valeš
c, Valeš i Bačkovský stejně
5. Kdo je mezi brankáři rekordmanem v počtu žlutých karet?
a, Radek Sňozík
b, Juraj Šimurka
c, Kamil Čontofalský
6. A naopak - který brankář nedostal v našem dresu nikdy žlutou?
a, Petr Kouba
b, František Kozinka
c, Radek Cimbál
7. Kdo z našich hráčů dostal nejvíc červených karet v Ďolíčku?
a, Tibor Mičinec
b, Zoran Gajič
c, Lukáš Hartig
8. A kdo dostal doma nejvíc žlutých?
a, David Bartek
b, Stanislav Levý
c, Michal Petrouš
9. Jenom jeden hráč dostal za sezónu 3 červené karty, který?
a, Jiří Tymich
b, Michal Šmíd
c, Zdeněk Ščasný
10. A na závěr, která trojice současných hráčů nasbírala nejvíce žlutých karet v zelenobílém dresu?
a, Josef Jindřišek, Daniel Köstl, Martin Dostál
b, Josef Jindřišek, Martin Dostál, Lukáš Hůlka
c, Josef Jindřišek, Jan Vondra, Lukáš Hůlka
Správné odpovědi za týden :-)
Dovoluji si uppzornit na zajímavou analýzu naší hry:
Naposledy jsme doma dostali 6 kusů před 35 lety... 6.6.1988 Bohemians - Sparta 0:6, před tím 3.9. 1969 (Bohemians - Trnava 1:6). Čekám od týmu omluvu :-)
damhA napsal:
MODROBÍLÁ, NE!!! Takový byl i většinový názor, a popravdě jsem sice také pamětník, ale nebyl jsem na "všech" zápasech, natož při tom focení, abych si troufl tvrdit, že takové dresy 100% neexistovaly... ... chápu, že na Hattrick ... či denní tisk Bohemka veliký vliv neměla, ale nerozumím, že pustila do oběhu "Klokany" s BAREVNĚ velmi obdobnými snímky, nemluvě o množství kartiček prodávaných ve fanshopu, tam znám (respektive zaarchivováno mám) obdobných jednoznačně "modrobílých portrétek" nejméně tucet... ... a proto jsem psal, že pro účely Velké knihy byl ty k tisku vybrané překolorovány z modrobílých na zelenobílé, a určitě v příslušných ročenkách čtenář pochopí které -- bude to poznat, asi to šlo udělat "dokonaleji", ale historická pravda je, že originály byly prostě modrobílé, a pokud to byl jen technický problém, tak ty pamětnické kartičky vůbec neměly být puštěny mezi lidi, natož v takové kvantitě... ... a v těch ročenkách je tak hrozně málo akčních obrázků, protože ZÁHADO VŠECH ZÁHAD i z denního tisku mám četné snímky, kdy dresy Bohemky rozhodně nelze označit za zelenobílé a na rozdíl od týmovky a portrétek, zde nebyl na okolorování do zelena ani čas, a nejspíše ani odvaha -- pokud jde o mě, já bych to neuměl vůbec, leda tak kompletně odbarvit, nebo eventuelně místo černobílého fota dát kontrasty zelenobílé, ale ani to nevypadá moc dobře... :-(
podzim 1998 - dresy byly zelenobílé, fotografie zkresluje (vybledlé ORWO?). Ověřeno i s Márou Niklem.
Martin Kurka napsal:
Žádná invektiva jsem nepoužil, jenom názor, že trolíš a definici trolení, to jenom pro pořádek. Argumentů mám plno pro svůj názor, ale ty vyloženě lžeš a manipuluješ s fakty. Např. parkovací dům a ten souhlas ... DPD nebo DFB je úplná blbost.
Pánové,
Vaši ctěnou výměnu názorů odstartoval příspěvek https://www.bohemians.cz/forum/post/514294
na který přišla slušná odpověď https://www.bohemians.cz/forum/post/514300.
Další návazné příspěvky nestojí za pozornost (a patří do Tlachů).
Jestli má kdokoli pocit, že chce a má možnost konstruktivně pomoci, nechť se offline seznámí s genezí a aktuálním stavem namísto skandálně-bulvárního vytrhování dílčích skutečností z kontextu a následných jízlivých osobních vzkazů. Vždyť "Možnosti existují a vůle dotčených orgánů taky" (v odpovědi výše) je jasné ubezpečení, že problém si naše strana uvědomuje, nepodceňuje a nějak jej řeší.
Opravdu si myslíte, že je ku prospěchu věci u takového citlivého tématu, jako je toto, porovnávat si pindíky na veřejném fóru? Jděte k šípku a raději polemizujte, jestli je pro Bohemku lepší Hradecky nebo Oblak ;-)
Proč mám pocit, že bych při brankářským tréninku nechal do malýho vápna rozmístit 10 až 15 krejčovskejch figurín, sázel bych tam jeden centr za druhým a nutil brankáře, aby necouval na základní čáru, ale ty figuríny rozboural a balón chytal nebo boxoval?
Z hodnocení výkonů zde na foru by jeden usoudil, že třeba takovej Martin Dostál je z formy nebo starej nebo na to nemá a podobně, přitom ho fanoušci, co hodnotí výkon hráčů klokánky (hlavní strana > více o zápasu > známkování hráčů)
považují ve včerejším zápase za nejlepšího muže našeho týmu:
1. Martin Dostál - 2,9 z 5 možných
2. Michal Beran - 2,5
3. Petr Hronek - 2,3
což cítím podobně. Škoda jen, že není zvykem více návštěvníků VD v této anketě po každém zápase výkony ohodnotit.
Valeš - proč jsi chlape nevyběhl, ale couval?
Dostál - tři zápasy v osmi dnech je zápřah, co?
Köstl - Tvoje výlety dopředu musí ale někdo jistit!
Křapka, Hůlka - nebyl by lepší jeden pravonohej a jeden levonohej stoper?
Jindřišek - Pepo, zdá se mi, že si každý zápas užíváš čím dál víc
Petrák - prý "věž", kolik hlavičkových soubojů věž podstoupila a vyhrála? Umí věž kolmou přihrávku dopředu?
Jánoš - vydržel by už prosím celý zápas? Když hraje od začátku, je to znát. Křečovité pasy na konci mu nevyčítat.
Kovařík - kolik centrů ze hry (ne přímáky) tento levonohý halv v této sezóně poslal?
Hála - to je a zejména bude jiný kafe!
Beran - hochu, jeden na jednoho dobrý, ale s Tvojí postavou se neboj vzít s balónem dráhu dopředu, zastavěj Tě leda faulem. Nejsi slečinka, viď že ne?
Hronek - vivat Chabry :-)
Puškáč - kéž by dokázal odehrát 90 minut a třeba i vícekrát za sebou...
Mužík - chlapče, zdá se, že v Chrudimi by Ti bylo líp, tohle na ligu nevypadá...
Novák - Vojto, už sis srovnal hlavu? Když budeš makat, budeš hrát. Ke gólu Ti dneska chybělo - padesát centimetrů?
skrob napsal:
Tak to ten čas teda rychle letí, na výročí jsem si nevzpomněl, ale pokud diskutujeme o Znovuzrození, a je to celkem často, vždycky na Mr.BoFoR vzpomenu. Byl jsem několikrát u něj v kanclu a vozil ... mu slivovičku z Moravy, byl vždy přátelský a vstřícný. Nezapomenu jak v kotli v Hlučíně nešel sehnat oheň a určitě víš, jak vášnivě potřeboval kouřit, nakonec mi ho dal sekuriťák, kterého jsem znal ze školy, tak se teda hulilo:-)) Byl to velký KLOKAN, prostě Mr.BoFoR.
Jedna z mých nejintenzivnějších vzpomínek na Jirku se váže k ostudnému utkání v Čáslavi v září 2008.
Sledovali jsme zápas s Jirkou z tribuny za brankou, se mnou byl kamarád z Jižních Čech, zanícený fanoušek hokeje - fotbalovým pravidlům rozuměl jakž takž. Utkání bylo stále 0:0, ubožák "rozhodčí" Býma nás čím dál víc řezal způsobem, který jsem nikdy před tím, ani nikdy potom nezažil (Čáslav trénoval Koubek, vedle něj seděl Chřestýš...), ale náš tým statečně vzdoroval.
V jednu chvíli asi 15 minut před koncem jsem poznamenal: "Tvl, to snad není možný, von snad bude muset písknout Radkovi Sňozíkovi ruku ve vápně, aby jim dal pentli..."
Můj kamarád chvíli přemýšel a pak se zeptal: "Ale to snad penalta bejt nemůže, ne?"
Jirka Steinbroch labužnicky potáhl z cigarety, vyfoukl kouř k nebi a odvětil:
"Může, ale byla by HODNĚ přísná!"
dolíček napsal:
Tak nevím jestli jsme někdy vyhráli v Jablonci 3:0. Děkuji klukům za pěkné góly a celkem pohodový vstup do sezóny.