Příspěvek Diskuzního fóra

Zdravím,

jaký to je doma nevyhrávat pane trenére?? Už máte slušnou šňůru doma... Nevím co hráče učíte hrát, protože poslední dobou není vidět žádný systém... Prý se snažíte hrát rychlý kombinační fotbal, ale to je těžký, když si hráč nedokáže zpracovat balon a nedokáží si ani přihrát... A nejlepší je pak systém nakopávat balony dopředu na nikoho! Z toho určitě dáme hodně golů... 

Další věc je opravdu žalostná soupiska hráčů! V tomto utkání byl jediný útočník - to je ubohost sportovního úseku! Juliše okamžitě pošlete do postele na letnou a pořiďte dva pořádný útočníky! Doufám, že jste si nahráli hodnocení zápasu trenéra. Znáte ho? 90% hodnocení zní, že nejsou hráči... a vlastně každý týden to říká v hodnocení. To je smutný ne? 

Je mi Vás i líto pane Hašku. Nemít k dispozici hráče je fakt těžký něco vytvořit a nějak pracovat, ale když to víte, tak by jste s tím měl umět pracovat... O Jusufovi říkáte, že pořád nedokáže hrát 90 min??? Jak je to možné? Už je tady 3-4 měsíce? To ještě nemá natrénováno? 

Pevně věřím, že to do zimní pauzy uhrajete co to jde a v zimní pauze Vám vedení pořídí hráče, abychom na jaře už nemuseli poslouchat, že nejsou hráči... samozřejmě hráče co budou hrát a ne se válet doma jako pan Juliš.

Hodně štěstí!