Příspěvek Diskuzního fóra

Zdravím,

jestli Hůlka má být ta super posila, tak to je dobrej vtip! Nechápu proč musel odejít Mašek!! Náš sportovní úsek (pan Držmíšek) to absolutně nezvládá... Necháváme odcházet skvělý hráče a taháme k nám kluky na rozehrání. Věřím, že v těchto obchodech má i své slovo pan trenér Hašek a to mě dost mrzí. Přivedeme "judistu", který pořádně nepřihraje a vyměníme ho za hráče s tahem na branku a fotbalovým myšlením... to je smutný! 

Všude už je napsáno, že je Pokorný u nás a tady ani tečka proč? Ještě tedy není u nás? Doufám, že ho ani k nám nevezmete, aby jsme ho Slavii rozehráli... Jestli to má být už dopředu nějaký obchod v rámci odchodu Jusúfa do Sinobo Stadium, tak je to trapný!!

Proč od nás odchází dobří hráči, kteří jedni z mála něco umí do průměrných ligových týmů? Proč za ně nepřijde adekvátní náhrada? Nebo dokonce lepší náhrada? 

Je začátek přestupového období, tedy mějme trpělivost... ale ta silně dochází a zvlášť, když nám hned z kraje odejdou kvalitní fotbalisti a nikdo nepřišel. Navíc se už píše, že nám v létě odejde Jusúf - jediný útočník po dlouhé době co umí dávat goly! 

Hodně štěstí přeji sportovnímu úseku... teď se ukažte!