Příspěvek Diskuzního fóra

Vazene vedeni, a predevsim vazeny pane Jakuboviczi juniore (za toto nesete zodpovednost predevsim vy, ale to by bylo na delsi rozbor). Chodim pravidelne zhruba 20 let. Zazil jsem ledacos, tohle je prilis. Nema cenu se zbytecne rozcilovat - dokud nedojde ke zmene majitele a zasadni profesionalizaci cele organizace (nejvyssi funkci vykonava chlapec bez jakychkoliv zkusenosti, jako darek od tatinka; neexistujici scouting; zoufaly rozpocet; nepochopitelne oddeleni mladeze, atd.), neda se na Bohemce ocekavat nic jineho nez zklamani, boje o zachranu s obcasnymi zablesky stredu tabulky. Ten jediny solidni kapital, ktery klub ma, nebo spise dnes uz mel, tj fanousci, je prakticky ignorovan (nabidka fanshopu zapada do celkove urovne rizeni klubu - vzpomene si nekdo na nabidku Kelme po znovuzrozeni?). Nadseni vyprchalo, to je prirozene a nevyhnutelne. Ale do faze profesionalne rizeneho klubu jsme se nedostali. A se soucasnym vedenim ani nedostaneme. Aby to sem patrilo, zakoncim dotazy na SLO (prominte, ale to je opravdu nekonecne smesny titul.. vsadim boty, ze s tim prisel Jakubovicz jr. A bos neodejdu...)

1.) Vidite v nejblizsi dobe jakoukoliv, byt sebemensi sanci na vstup movitejsiho partnera do Bohemians? 

2.) Kdo konkretne z tech peti zamestnancu klubu dospel pred sezonou k rozhodnuti, ze je sire kadru dostatecna? 

3.) Jak je to se smlouvou Antonina Vanicka? Pujde za tabulkove odstupne po sezone do jineho tymu? (namatkou me napada Boleslav, Banik, Plzen...)

4.) Schumacher, Necas - zraneni, ci z formy? Pokud plati to prvni, kdy se ocekava navrat? Stihnou to do baraze?

 Rad bych popral hodne stesti do zbytku sezony a baraze, ale v soucasne situaci je to de facto jedno. Dokud se nezmeni vyse zminene, ceka nas pristi rok to same.