Příspěvek Diskuzního fóra

Šála napsal:

Co se Sektoru týče, netrvrdím, že nekomunikujete, a už vůbec ne, že konkréntně Vy. Trochu jste to mimochodem vytrhl z kontextu. Je to trochu komplikovanější a vycházím z informací, které nemohu veřejně propírat. Navíc zmínka ...

 Dík za pěkně dlouhej příspěvek, bez nadávek.

 Dovolím si na něj zareagovat, byť je to v sekci dotazy vedení.

 S většinou s Vašeho příspěvku se musí souhlasit. Jen téma brigády bych s dovolením raději přeskočil. 

 Pokud jde o zrušení diskuzního fóra jsem rozhodně proti a nesouhlasím ani s jeho přesouváním “kamsi”! Rozhodně by mělo mít fórum někoho, kdo se o něj stará. Pod slovem stará myslím samozřejmě odpovědi na dotazy, vymazání velmi vulgárních a nesmyslných příspěvků nebo umravnění rejpalů. 

Pokud jde o informace ze schůzek vedení DFB, to jsem měl vždy na starost  a psal poměrně podrobná psaníčka. Poslední dva roky to výrazně omezuju, protože kromě časově náročné práce ještě řeším bydlení a volný čas po nocích raději věnuji spánku ;).  Moje stavební aktivity samozřejmě neomezují činnost DFB, naopak Martin Kurka s Davidem Vodehnalem jsou velmi aktivní v klubu a na neviditelné frontě “boje za Ďolíček”. Jožo Škriab nás bez jazykové bariery napojil na bývalého trnavského bose. DFB tak spolu s klubem řeší věci budoucí okolo Ďolíčku doslova na “mezinárodní úrovni”. Na přípravě rekonstrukce budoucího Ďolíčku se konečně p”pohnuly ledy”.Jenže zrovna tyhle záležitosti není vhodné psát na VD. 

Další nejasnost v dění před odvoláním trenéra Haška?  Tak tam samozřejmě proběhla schůzka vedení DFB a to ne jedna. Dále jsme byli celou dobu ve spojení s vedením klubu a vše se řešilo společně. Informování o změnách v klubu by mělo být věcí klubu. DFB nemůže a ani nechce být v informování členů družstva a všech ostatních fanoušků rychlejší, než klub. 

Zmíněné “výkřiky do tmy” jsou samozřejmě nepříjemné, ale někdy bohužel nutné. Informujeme o tom, co chceme - ale už nemůžeme “na plnou hubu” oznámit, jak jsme k tomu došli. Všichni potom vidí výsledek. Není možné na VD “odkrývat karty” a předvádět se na veřejnosti. Pokud to někdo nechápe nebo má pocit, že to bude dělat lépe, tak bude mít brzy možnost kandidovat do vedení družstva a ukázat všem, jak má vypadat práce DFB a spolupráce s Bohemkou. 

Ve čtvrtek byla další schůzka vedení DFB, o které bude nejspíš brzy informovat Martin nebo David.

Na závěr chci ještě připomenout, že jsme byli pár let kritizováni za špatnou administrativní práci (evidence členů, vkladů a distribuci členských kartiček). To je pravda, nedařilo se nám kvůli časové náročnosti, komplikované organizaci a někdy i kvůli lemplování dotáhnout tyhle věci do konce. Tohle ale máme teď diky Martinovi Kurkovi vyřešené. Stejně, jako máme konečně vyřešenou změnu sídla, korespondenční adresu, atd... Chceme DFB předat na valné hromadě, nově zvolenému vedení v pořádku a v také dobré finančni kondici. 

BOFOR & ĎOFOR!